Ponudba

Ljubljana okolica, Medvode650.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:500 m2Parcela:900 m2Leto gradnje:2007

Posrednik

Jerca Hernaus

  • Dodatno
    BalkonAtrijVrtTerasaKletPokrito parkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVoda
  • Luksuz
    Lep razgledBližina naraveMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Kakovostno grajena in zelo prostorna dvostanovanjska samostojna hiša z dvema ločenima garažama na idilični lokaciji ob gozdu in le streljaj od avtoceste.

Privlačna samostojna hiša, ki se nahaja ob zelenem pasu v urejenem naselju novejših eno in dvodružinskih hiš, sestavlajata jo dve ločeni enoti (leva in večja desna enota) in tako nudi kar dva doma v enem

V pritlični etaži desne enote se nahajajo predprostor, dnevnobivalni del z jedilnico in z izhodom na vrt (iz jedilnice je izhod na balkon), kuhinja, kopalnica ter dnevni wc. V levi enoti so predprostor, dnevni del z jedilnico, kuhinja, soba (spalnica), kopalnica, wc, shramba ter manjši garderobni del.

V mansardi, ki trenutno ni ločena med obema deloma, se nahaja pet spalnic (štiri imajo balkon) ter dve kopalnici. Na V strani se iz prostorov odpira prelep pogled proti gozdu, na S strani se bohoti pogled proti Kamniško-Savinjskim Alpam. Veliko število prostorov v mansardi nudi možnost, da se po želji uredi fittnes, savna, prostor za sproščanje, pisarna, garderobna soba,...

Hiša je v celoti podkletena in povezana med obema deloma. Tu je prostor za parkiranje vsaj dveh avtomobilov v vsaki garaži, tehnični prostor, kopalnica/utility, wc ter veliko prostora za shranjevanje.

Pred hišo se lahko uredi zelenica ali dodatni parkirni prostori. Na vrtu za hišo, ki nudi veliko zasebnosti, je obilo možnosti za sproščanje z družino in s prijatelji. 

Hiša je zgrajena več kot do 3. podaljšane gradbene faze. Strojne inštalacije so že delno vgrajene. Streha bobrovec je bila postavljena leta 2010, okna in vhodna vrata znamke RS so bila vgrajena leta 2019, okna v pritlični etaži imajo rolete, fasada je bila narejena spomladi 2023. Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko.

Lokacija omogoča mirno in prijetno družinsko življenje v sožitju z naravo in hkrati hiter in enostaven dostop do vse potrebne infrastrukture. Do avtocestnega priključka Vodice je le 4 km, od tam pa približno 15 minut z avtom do Ljubljane ali Kranja. Avtobusno postajališče je oddaljeno približno 500 m (avtobus št. 30), vrtec in osnovna šola sta oddaljena le 1,5 km. V neposredni bližini je obilo možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Priljubljeno Zbiljsko jezero in Golf Smlednik sta oddaljena le dobre 3 km, v naselju se nahaja Jahalni center kmetija Janhar, le streljaj od hiše je izletniška točka Smledniški grad, kar z domačega praga pa se lahko odpravite v gozd.

Hiša je primerna za večjo družino, za dve družini, za delo od doma, za sobivanje mlajših in starejših ob zagotavljanju zasebnosti. Glavne prednosti: kvalitetna gradnja, prostornost, razgiban tloris, dokončanje hiše po svojih željah, bližina narave in odlična dostopnost do avtoceste.

Hiša ima gradbeno dovoljenje za dvostanovanjsko hišo. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen.

Morda bo to vaš novi dom! Za več informacij in ogled prosim pokličite.

Kontaktiraj agenta

Jerca Hernaus