Ponudba

Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani434.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:154.8 m2Leto gradnje:2011

Posrednik

Boris Milaković

 • Dodatno
  BalkonTerasaKletPokrito parkiriščeDvigalo
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaPlinovod
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  ZahodJugVzhod
 • Luksuz
  KlimaLep razgledBližina naraveZelo sončnoDizajnersko

Podroben opis nepremičnine

V novejši soseki Kostanjevi cvetovi, ki se nahaja v Vidmu (Dol pri Ljubljani), prodamo dizajnersko in popolnoma opremljeno stanovanje z veliko teraso in dvema parkirnima mestoma v garaži. Jugovzhodna lega zagotavlja odlično osončenost čez cel dan.

Kostanjevi cvetovi so od ljubljanskega AC obroča oddaljeni le 7 km (osem minut vožnje). V neposredni bližini stanovanja se nahajata osnovna šola in vrtec, nedaleč pa tudi pošta, lekarna, zasebna medicinska ambulanta, trgovine, bencinska črpalka in vse ostalo, kar je potrebno za udobno življenje para ali mlade družine v primestnem kraju, kot je Videm. Videm je seveda obkrožen z naravo, polji, gozdom, sprehajalnimi stezami, v bližini sta tudi rekreacisjki center in igrišče.

Vsa oprema je višjega cenovnega razreda, izdelana po meri in se prodaja skupaj s stanovanjem (vključena v ceno). Interier je avtorsko delo priznanega biroja GAO ARHITEKTI. Stanovanje je dobesedno kot novo!!!

Ogrevanje je etažno (lastna plinska peč), hlajenje pa je urejeno z invertersko klimatsko napravo. Energetski razred stavbe B2 zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja. Bivalne površine je cca 84 m2 (spalnica, garderobna soba, velika predsoba, kopalnica, wc, dnevnobivalni prostor), balkon/terasa obsega izjemnih 61,5 m2, na terasi je tudi jacuzzi. Originalni tloris je med fotografijami (3,5-sobno stanovanje). Stanovanju pripadajo prostorna in praktična shramba (9,5 m2) ter dve PM v garaži, velikosti 13,4 in 13,6 m2. V hiši je seveda dvigalo, optika.

Prijetna, mirna in moderna soseska trinajstih vila-blokov z garažo, čudovito opremljeno stanovanje z odličnim tlorisom in krasno teraso, bližina narave, dobra in hitra povezava do Ljubljane - to so vsekakor prednosti, ki prepričajo. 

Stavba ima gradbeno in uporabno dovoljenje, ZK stanje je urejeno. Z veseljem pričakujem vaš klic, 051323333, Boris.

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković