Ponudba

Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani439.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:230 m2Parcela:885 m2Leto gradnje:1961

Posrednik

Dejan Djukanović

  • Dodatno
    VrtTerasaKletParkiriščeBalkon
  • Ogrevanje
    Olje
  • Luksuz
    BazenBližina naraveMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Samostojna hiša na priljubljeni in mirni lokaciji v Dolskem, z velikim dvoriščem in vrtom ter hitrim dostopom do avtoceste. Velika parcela pravilne oblike je primerna tudi za novogradnjo (na voljo sveža lokacijska informacija).

Sredi urejenega naselja eno in dvodružinskih hiš, prodamo kakovostno grajeno in vzdrževano hišo na odlični mikrolokaciji, ki je le nekaj minut vožnje oddaljena od ljubljanskega AC obroča (10 km).

V prvem nadstropju se trenutno nahaja dnevna soba, kuhinja, kopalnica, ločeno stranišče, dve shrambi, dve spalnici ter pisarna.

V visokem pritličju se nahajata dve sobi, kuhinja, ter kopalnica s straniščem.

V kletni etaži sta dve shrambi in utility.

Poleg garaže je možno zunaj parkirati več avtomobilov. Sicer pa je preostanek zemljišča okoli hiše ozelenjen in lahko služi kot okrasni, sadni ali zelenjavni vrt. Pred hišo je tudi bazen, ki je bil do nedavnega v uporabi.

Trenutno ogrevanje je centralno, radiatorsko, energent je kurilno olje, kar bi bilo smotrno zamenjati za toplotno črpalko (ali se priključiti na mestni/zemeljski plin) s talnim gretjem, priključek za plin je že ob hišiSanitarna voda se ogreva s toplotno črpalko.

Večina oken je bila zamenjana pred trinajstimi leti (2010), prav tako je bila takrat zamenjana streha, vodovodne inštalacije pa so bile obnovljene pred šestimi leti.

Izjemna lokacija ponuja vse, kar je potrebno za udobno življenje sodobne družine. Vabljeni na ogled. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, brez hipotek, prevzem možem takoj po plačilu. Za termin ogleda ali za dodatne informacije, prosim pokličite 051323333, Boris.

Kontaktiraj agenta

Dejan Djukanović