Ponudba

Gorenjska, Bled810.000 €

Prodaja

Vrsta:Poslovni prostorVelikost:92.8 m2Leto gradnje:1989

Posrednik

Boris Milaković

 • Dodatno
  Terasa
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Lega
  JugZahod
 • Luksuz
  Lep razgledBližina narave

Podroben opis nepremičnine

Prodamo pizzerijo na verjetno najboljši lokaciji na Bledu, na skrajnem jugozahodnem delu TC Bled, tistem delu, ki je najbližji jezeru. Do jezera je le par korakov. Lega pizzerije v zgornjem nadstropju in na robu stavbe omogoča, da se jo vidi od vsepovsod iz Centra, predvsem pa s ceste in sprehajalnih poti. Iz pizzerije in s terase pa se ponujajo najlepši pogledi proti gradu, jezeru in okoliškim hribom.

Pizzeria Gallus ima kar 33-letno tradicijo, posluje uspešno že od samega začetka delovanja Trgovskega centra Bled.

Poleg notranjega prostora, ki meri dobrih devetdeset m2, ima v toplih in sončnih mesecih neprecenljivo vrednost terasa, od koder se odpirajo najlepši pogledi na blejske lepote. Udoben, prijeten in domač ambient preprosto vabi mimoidoče na okusno pizzo, sladico in hladno pijačo. Zaradi mikrolokacije lokala (na koncu oziroma na robu centra), deluje terasa kot zasebna. V lokalu in na terasi skupaj je približno 100 sedežev.

Odlična, prepoznavna in vidna lokacija sredi Bleda, v bližini večjih blejskih hotelov, v trgovskem centru, kjer so na voljo tudi bančne in poštne storitve, turistične agencije, butiki, trgovine in drugi lokali, predvsem pa dolgoletna tradicija in uspešno delo zagotavljajo, da je nakup pizzerie Gallus odlična investicija, seveda predvsem za nekoga, ki se veseli novih izzivov, dela z ljudmi, dela v gostinstvu, izboljševanju starih receptov, uvajanju novosti. Jasno, da nič od tega ni preprosto, je pa lahko nagrada na koncu izjemna! Pridete in prevzamete utečen posel, dobro ime, prijeten ter v celoti opremljen lokal in dober personal. 

Za več informacij sem vam z veseljem na voljo. Kupec ne plača provizije.

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković