Ponudba

Gorenjska, Kranj390.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:213.7 m2Leto gradnje:2004

Posrednik

Jerca Hernaus

 • Dodatno
  BalkonAtrijVrtTerasaParkiriščeKlet
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Lega
  SeverJugVzhodZahod
 • Luksuz
  Lep razgledBližina naraveMirna lokacijaŽivali dovoljene

Podroben opis nepremičnine

Na samem robu Stražišča, neposredno ob zelenih površinah in ob vznožju Šmarjetne gore in Sv. Jošta, se nahaja urejena soseska, kjer so hiše redkeje posejane in kjer imajo ulice najlepša naravna imena: Pot na Jošta, Prisojna ulica in Na Vinograd. V eni od novejših dvostanovanjskih hiš prodamo zgornje stanovanje, ki mu pripada lastniški atrij/zelenica in prostor pred hišo, kjer je možno parkirati več avtomobilov.

Predmetna nepremičnina, torej zgornja polovica hiše, obsega velik dnevnobivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter shrambo ob kuhinji. Iz dnevne sobe dostopamo na teraso,  s katere se vidi samo in izključno drevje in nebo - vrhunski prostor za počitek, sproščanje, branje, uživanje ob kavi, sam ali v družbi - skratka prava oaza miru (ki pa se seveda lahko v hipu po potrebi spremeni tudi v prostor za zabavo). S terase se lahko po stopnicah spustimo na lastniški vrt/zelenico, kjer se trenutno nahajajo igrala za otroke.

Poleg osrednjega dnevnega prostora se nepremičnina ponaša še s kar petimi sobamidvema kopalnicama in ločenim wc-jem, garderobnim prostorom in zunanjo shrambo. Neto tlorisna površina znaša 178 m2, lastniški del parcele je velik 210 m2. Veliko prostora za veliko družino ali preprosto ekstra prostor za domače pisarne, igralnice ali kaj podobnega. 

Hiša je dvostanovanjska, etažna lastnina je vzpostavljena, ima gradbeno in uporabno dovoljenje za dvostanovanjsko hišo. Vsi priključki so ločeni.

Hiša lahko postane udoben dom nekomu, ki mu veliko pomenita naravno okolje in mir ter velik, odprt bivalni prostor z izhodom na čudovito teraso. 

Talno gretje je napeljano po celi etaži, toplotna črpalka skrbi za skromno porabo elektrike. Mesečni stroški so izjemno nizki. Prodaja se opremljeno.

Lepo vabljeni na ogled. Kupec ne plača provizije in ne plača davka na promet nepremičnin.


 

Kontaktiraj agenta

Jerca Hernaus