Ponudba

Ljubljana mesto, Šiška669.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:112 m2Leto gradnje:2022

Posrednik

Boris Milaković

  • Dodatno
    AtrijVrtTerasaKletPokrito parkiriščeDvigalo
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Luksuz
    KlimaBližina naraveZelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Pod Šmarno goro se nahajajo Tacenski vrtovi, nova urbana soseska osmih vila-blokov, avtorsko delo biroja Arhitektura Krušec. V vsaki hiši so le 4 stanovanja, spodnjim stanovanjem (P+1) pripada poleg nadkrite terase tudi zelen atrij. Hiše so med sabo povezane s podzemno garažo, vsaki enoti pripadata dve parkirni mesti.

Z velikim veseljem predstavljam edinstveno stanovanje s čudovito teraso in atrijem, z dvigalom, ki vas od lastniških parkirnih mest v garaži popelje neposredno v vašo predsobo, stanovanje, ki je praktično novo, popolnoma opremljeno z izbranim pohištvom, izdelanim po meri. V garaži je lastniška polnilna postaja za električne avtomobile

Stanovanje je klimatizirano, ima višje strope, "pametne" inštalacije, vgrajen je prezračevalni sistem i-VENT, protivlomna vrata, panoramska stena in okna proizvajalca M SORA so najvišjega kakovostnega razreda v izvedbi alu-les (lesena okna z aluminijasto oblogo na zunanji strani), na oknih so zunanje žaluzije svetlih tonov (v barvi fasade) na električni pogon in komarniki. Na terasi je priročna shramba/utility, kamor lahko odlagamo vrtno orodje, prekrivala sedežne garniture in podobno. Ogrevanje je talno, prek etažne plinske peči, energent je mestni plin, kar v kombinaciji z odličnimi okni in rekuperacijo zadostuje za zelo varčen energetski razred B1 (nizkoenergetska hiša).

Glavna ideja pri oblikovanju notranjosti je bila ustvariti prijetno bivalno okolje z obilico naravne svetlobe, z občutkom domačnosti, kar je bilo doseženo pedvsem z uporabo naravnih zemeljskih tonov, svetlejšega lesa, tkanin, prijetnih na otip in na pogled (oblazinjeni stoli, sedežna garnitura, zavese). 

Izjemna dodana vrednost sta terasa in zelen atrij (v velikosti 125 m2), ki sta naravni podaljšek dnevnega prostora. Poleg dnevnega prostora so v stanovanju še tri sobe, ena kopalnica v pritličju, dve v nadstropju ter večja in zelo priročna shramba v kleti.

Stanovanje, ki vam ga predstavljam, je popolna kombinacija najpomembnejših parametrov, ki ponavadi najbolj vplivajo na odločitev za nakup: odlična primestna lokacija ob vznožju Šmarne gore, nova, arhitekturno dovršena in kakovostno ter trajnostno grajena soseska, velika terasa in zelen atrij, izjemno prijetno in udobno opremljeno stanovanje, dve parkirni mesti v garaži s polnilnico za električna vozila, vsa potrebna infrastruktura na dosegu roke (nova cesta v izgradnji). 

Soseska je seveda zgrajena skladno z gradbenim dovoljenjem in ima uporabno dovoljenje, zemljiškoknjižno stanje je urejeno, nepremičnina je brez bremen in na voljo takoj po plačilu kupnine.

Vse prednosti ter lepoto stanovanja in soseke vam z veseljem predstavim tudi v živo, vabljeni na ogled, Boris 051 323 333.

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković