Ponudba

Gorenjska, Kranj260.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:300 m2Parcela:601 m2Leto gradnje:1980

Posrednik

Boris Milaković

  • Dodatno
    BalkonAtrijVrtTerasaKletPokrito parkiriščeParkirišče
  • Ogrevanje
    Olje

Podroben opis nepremičnine

V najlepšem in najbolj sončnem delu Besnice, v urejenem naselju enodružinskih hiš iz 80-ih let, na mirni lokaciji, prodamo samostojno hišo s prostornim atrijem/vrtom na zahodni strani hiše.

Hiša je zgrajena skladno z gradbenim dovoljenjem in obsega dve bivalni etaži, visoko pritličje in nadstropje, polklet z garažo ter neizdelano podstrešje.

V pritličju se nahaja izjemno velik dnevno bivalni prostor (dnevna soba s kaminom, jedilnica, kuhinja) z izhodom na teraso, poleg teh prostorov pa še velika kopalnica in ena soba.

V nadstropju so 4 spalnice, kopalnica, balkon.

Hiša ima izjemno funkcionalen in tudi za današnje čase moderen tloris. Velikost, zračnost in svetloba bodo prišli do izraza šele, ko se odstranijo temne lesene obloge s tropov in sten. 

Odlična priložnost za nakup kakovostno grajene, suhe hiše z velikim potencialom. Finančni vložek, ki je potreben za obnovo, je manjši, kot pa morda izdajajo fotografije. Lepa parcela pravilne oblike, mirna soseska, neposredna bližina narave, sprehajalnih poti in hriba, vsekakor pa tudi primerna cena, so le dodatne prednosti, ki jih ta hiša ponuja. Vabljeni na ogled.

Boris, 051323333, boris.milakovic@qudos.si

 

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković