Ponudba

Ljubljana mesto, Center1.333.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:433.1 m2Parcela:760 m2Leto gradnje:1900

Posrednik

Boris Milaković

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Podroben opis nepremičnine

Prodamo meščansko vilo, zgrajeno v začetku prejšnjega stoletja, z velikim zasebnim zelenim vrtom, veliko teraso, garažo za 4 avtomobile, na odlični lokaciji v centru Ljubljane.

Hiša ima kletno in tri bivalne etaže, trenutno funkcionira kot tristanovanjska, vsaka etaža meri približno 100 m2. Krasijo jo visoki stropi (tudi v mansardi) in odlična razporeditev prostorov. 

Pritlično etažo je možno uporabljati kot eno veliko ali dve manjši stanovanji (trenutno sta dve manjši), ali pa jo spremeniti v pisarne, ordinacije ali podobne mirne dejavnosti.

Iz stanovanja, ki se nahaja v prvem nadstropju, je izhod na veliko in delno nadkrito teraso, ki nudi obilico prostora za sproščanje in veliko mero zasebnosti, kljub temu, da se hiša nahaja praktično sredi mesta. 

Celotna posest je ograjena, hiša se nahaja na južnem robu parcele (vse sobe so orientirane proti jugu), na severnem robu zemljišča se nahaja zidana vrtna uta, ki nudi senco v poletnih dneh, garaže pa so postavljene ob zahodni rob parcele, tako da ostane še zelo veliko zelenih površin. Vrt za hišo preprosto očara vsakega obiskovalca, predvsem zato, ker česa takega ne pričakujemo v središču mesta.

Lastništvo je urejeno, brez posebnosti ali bremen, prav tako tudi vsa dokumentacija - gradbeno dovoljenje za garaže, etažni elaborat... Hiša je priključena na mestni toplovod, kanalizacijo, optični kabel.

Resnično unikatna hiša s čudovito energijo na odlični in lahko dostopni lokaciji, primerna za ljubitelje meščanskih hiš, visokih stropov, mestnega življenja. Lahko je enodružinska vila ali večstanovanjska hiša, lahko je delno poslovna in delno stanovanjska. Redko se pojavi podobna nepremičnina na ljubljanskem nepremičninskem trgu. Zelena oaza sredi mesta, z veliko parkirnimi mesti in veliko teraso. 

Za več informacij sem vam z veseljem na voljo (051323333, boris.milakovic@qudos.si). Vljudno vabljeni na ogled. Prepričan sem, da bo hiša z velikim vrtom očarala tudi vas. Boris

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković