Ponudba

Pomurska, Radenci239.215 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:120.16 m2Leto gradnje:2023

  • Dodatno
    BalkonPokrito parkiriščeKlet
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalkaTalno gretje

Podroben opis nepremičnine

V občini Radenci, ki leži na severovzhodu Slovenije bo letos na voljo kar 110 novih stanovanj, ki bodo dokončana in vseljiva do konca leta 2023. V širokeh naboru stanovanj bodo največja merila slabih 130 m2 najmanjša pa 34 m2, tako da se bo za vsakega posameznika našlo željeno stanovanje.

Zgrajena bodo v treh različnih stanovanjskih objektih, ki bodo nudila udobno in prijetno življenje, saj je vsa potrebna infrastrukura na dosegu. Pod vsakim objektom bodo tudi parkirna mesta namenjena stanovalcem. V oglaševano ceno je vključeno 1 parkirno mesto. Zaradi bližine doma starejših občanov bo tudi po potrebi možnost dogovora za potrebe nege in oskrbe kupcev določenih stanovanj.

Vsako stanovanje bo imelo talno ogrevanje na lastno toplotno črpalko, kar pomeni, da bo strošek resnično obračunan po dejanski porabi. Stanovanjem pripada tudi shramba v kletni etaži.

Naj vam na kratko predstavim vogalno stanovanje, ki se nahaja na samem vrhu stavbe B, in sicer v 6. nadstropju. Stanovanje s tremi ločenimi sobami meri skupno 120,16 m2, od tega je bivalni del 69,50 m2, shramba 3,23 m2, ter velik balkon oz. loža 47,43 m2, ki se razprostira kar v dve smeri S in Z ter nudi izjemen pogled, ki se nam odpira na okolico. 

Stanovanja bodo na voljo do konca leta 2023.

Kontaktiraj agenta