Ponudba

Ljubljana mesto, Moste-Polje219.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:65 m2Leto gradnje:1975

 • Dodatno
  KletParkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaOptika
 • Ogrevanje
  Klima
 • Lega
  Zahod
 • Luksuz
  KlimaLep razgledBližina naraveZelo sončnoMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V nizkem bloku, ki se nahaja sredi Štepanjskega naselja, torej v najbolj mirnem delu soseske, kjer ni prometa, prodamo zelo prijetno in popolnoma obnovljeno stanovanje v vrhnjem, četrtem nadstropju. Zaradi lege v bloku (na vrhu) je stanovanje zelo svetlo in ima lep pogled na drevored na Jakčevi ulici in naprej čez bloke. V soseski je nadpovprečno veliko zelenih površin, tako na zahodni strani bloka, kamor gleda stanovanje, kot na vzhodni strani bloka, kjer se nahaja velik travnik z drevesi.

Stanovanje je klasično dvosobno, kar pomeni, da ima poleg ločene kuhinje še dve sobi. Trenutno se jedilnica nahaja v veliki dnevni sobi, lahko pa bi seveda bila jedilna miza s stoli tudi v kuhinji. Dnevna soba je resnično prostorna, in sicer na račun lože, ki je bila pri prvotnem tlorisu v nadaljevanju te sobe. Po želji se lahko zelo hitro in poceni vzpostavi prvotno stanje, torej dnevna soba plus loža. Z nekoliko večjim posegom pa je možno stanovanje spremeniti tudi v trisobno. V kletni etaži pripada stanovanju shramba v izmeri cca 5 m2.

Streha in fasada bloka sta bili prenovljeni, mesečni obratovalni stroški so nizki, stanovanje je klimatizirano, na oknih so zunanje rolete, ki omogočajo popolno zatemnitev. V ceno je všteta tudi oprema. V bloku ni dvigala.

Poleg zelo veliko zelenih površin v okolici bloka je na dosegu roke vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje: trgovine, šola, vrtec, športne dvorane, restavracije, banka, pošta, postajališče avtobusa mestnega prometa, sistem souporabe vozil Avant2go, Bicikelj, odličen dostop do avtoceste na eni strani in centra mesta na drugi strani.

Zaradi večjega števila dreves v neposredni bližini stanovanja obstaja velika verjetnost, da vas zjutraj zbudi ptičje petje. 

Prijetno stanovanje vas bo očaralo že na prvi pogled/obisk s svojo prostornostjo, naravno svetlobo, funkcionalnim tlorisom in lepim razgledom. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, prevzem je možen takoj po plačilu kupnine. Ne zamudite dobre priložnosti. 

Kupec NE PLAČA davka na promet nepremičnin in ne provizije.

Za več informacij sem vam z veseljem na voljo, 051323333, Boris.

Kontaktiraj agenta