Ponudba

Ljubljana okolica, Domžale1.500 €/mesec

Oddaja

Vrsta:HišaVelikost:134 m2Parcela:285 m2Leto gradnje:2001

 • Dodatno
  BalkonAtrijTerasaPokrito parkiriščeParkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaOptikaPlinovod
 • Ogrevanje
  Plin
 • Luksuz
  Bližina naraveZelo sončnoMirna lokacija

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja1.2 km / 14 min
Pekarna3.5 km / 43 min
Trgovina3.6 km / 44 min
Pošta1.6 km / 19 min
Šola1.0 km / 11 min

Podroben opis nepremičnine

V urejenem naselju oddamo enoto dvojčka, ki se nahaja na izredno mirni in neprometni lokaciji v bližini vse pomembne infrastrukture. Do osnovne šole, vrtca, pošte, lekarne, trgovine, avtobusne postaje in pekarne v le 5 minutah z avtom.

Hiša stoji na urejeni parceli, ki je v celoti ograjena. Dostop je urejen mimo avtomatskih drsnih vrat. Pred hišo stoji nadstrešek za en avto. Dvorišče pred hišo je tlakovano in nudi prostor še za tri avtomobile.

V pritličju se nahaja velik dnevno bivalni prostor, ki ima izhod na zunanji atrij, ločeno stranišče, garderobna soba in kurilnica.
V nadstropju se nahaja velika kopalnica (tuš in banja) in štiri spalnice (dve manjši in dve večji). Glavna spalnica ima svoj garderobni prostor in izhod na balkon.

Za hišo je ravno prav velika terasa in zelenica, ki je dovolj velika za postavitev tramoplina ali manjšega bazena za otroke. V bližini je veliko sprehajalnih poti in Arboretum Volčji Potok, ki je kilometer in pol stran

Oddaja se opremljena s kuhinjo (hladilnik, zamrzovalnik, pečica, indukcija), dnevna sobo (kavč, dve omarice) glavno spalnico (postelja, nočni omarici, omare) ter predsobo (omara za čevlje). Preostalo opremo in pohištvo si najemnik zagotovi sam.

Ogrevanje je urejeno na popolnoma novo plinsko kondenzacijsko peč. 

Zaželjen je dolgoročen najem. 

Ob sklenitvi najemnega razmerja najemnik plača najemnino za prvi mesec najema, eno varščino v višini eno mesečne najemnine in stroške izdelave pogodbe v višini ene mesečne najemnine, in sicer 1.500 EUR plus 22% DDV. Strošek izdelave pogodbe vključuje sestavo najemne pogodbe, sestavo primopredajnega zapisnika, fotografiranje stanja ob primopredaji in hramba slikovnega materiala.

Kontaktiraj agenta