Ponudba

Ljubljana mesto, Šiška259.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:46 m2Leto gradnje:2020

 • Dodatno
  Pokrito parkiriščeDvigaloKlet
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaOptika
 • Ogrevanje
  Talno gretjeRekuperator
 • Lega
  JugVzhod
 • Luksuz
  KlimaLep razgled

Podroben opis nepremičnine

Dvosobno stanovanje z južno lego, celodnevno osončenostjo in čudovitim pogledom proti mestu se nahaja v osmem nadstropju novejše stolpnice (Peca) v Šiški. Pripada mu lastniško parkirno mesto v garaži objekta.

Stanovanje je praktično novo in skorajda v celoti opremljeno s pohištvom, izdelanim po meri, manjkata le miza in sedežna garnitura. Ogrevanje je centralno talno, hlajenje s klimatsko napravo, prečiščevanje zraka urejeno z rekuperacijo, preprosto upravljanje.

Stanovanju pripada shramba v kleti (2,5 m2) in eno parkirno mesto v garaži, ki je vključeno v ceno. V stavbi so tri dvigala. Stavba spada v energetski razred A1. Stroški so zelo nizki, rezervnega sklada se seveda še ne plačuje, stolpnica kot celota je zunaj in znotraj kot nova.

Vsa oprema je izdelana po meri, luči led so že vse vgrajene. Okna so trislojna in protihrupna, vhodna vrata so protivlomna.

V neposredni bližini je vse potrebno za udobno sodobno bivanje, postajališče avtobusa mestnega prometa (LPP), izposoja koles Bicike(LJ), sistem souporabe avtomobilov Avant2go, izvoz iz AC obroča, nakupovalno središče ALEJA.

Skratka - zelo prijetno, svetlo in prostorno novo stanovanje z zelo funkcionalnim tlorisom v novejši stolpnici, s parkirnim mestom v garaži in čudovitim, odprtim pogledom proti mestu in proti goram.

Kontaktiraj agenta