Ponudba

Ljubljana mesto, Center410.500 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:77.9 m2Leto gradnje:2023

  • Dodatno
    Balkon Dvigalo Klet

Podroben opis nepremičnine

Schellenburg. Dragulj med ljubljanskimi soseskami. Svojevrsten. Premišljen. Dovršen.

Unikaten. Projekt, kakršnega v Sloveniji še ni bilo, predvsem pa projekt, kakršnega zagotovo še vsaj naslednjih dvajset ali trideset let ne bo. 

Idealno umeščen med dvema parkoma, na zahodni strani se nahaja največji mestni park Tivoli, na vzhodni strani manjši Argentinski park. V samem kompleksu pa bosta še dva čudovita zasebna parka, ki bosta namenjena izključno stanovalcem.

Okolico krasijo najlepše ljubljanske mestne vile, muzeji, galerije, Ljubljanska opera. Kljub temu, da bivanje v samem centru mesta omogoča življenje brez avtomobila, ima Schellenburg tudi odličen in hiter dostop do notranjega obroča in do ljubljanske obvoznice in številna parkirna mesta v garaži.

Schellenburg se z vidika ogrevanja uvršča v energetski razred A1 in spada med skoraj nič energijske stavbe.

Palača Schellenburg je palača v pravem pomenu besede. A naj vas ta ljubljanska lepotica ne prestraši s svojo veličino in navidezno nedostopnostjo. Palača Schellenburg je na koncu le skupek krasnih in tudi zelo različnih stanovanj, ki vsako zase pripoveduje svojo intimno zgodbo. Za vas smo izbrali 12 stanovanj, od manjših (78 m2) do večjih (190 m2) in jim znižali ceno. Tako je končna cena najmanjšega med njimi le 410.500 EUR z vključenim ddv-jem (stanovanje meri skupaj 78 m2 uporabne površine, od tega je neto površine 63 m2, loža meri 6 m2 in shramba 9 m2). Cena parkirnega mesta v garaži je 43.800 EUR z vključenim ddv-jem. Skupaj stanovanje in parkirno mesto 454.300 EUR. Kupec ne plača provizije.

Ne ponujamo vam najcenejših stanovanj v Ljubljani, ker Schellenburg ne more in ne želi biti najcenejši. Ponujamo pa vam do sedaj najugodnejša stanovanja v Palači Schellenburg, in to v paketu z omejenim številom dvanajstih čudovitih enot. Dovolite mi, da vam jih podrobneje predstavim, najprej ob kavi v naši pisarni v centru mesta nedaleč od Schellenburga, nato pa si lahko stanovanja ogledamo tudi v živo. Naj bo eno od teh izbranih stanovanj vaša vstopnica v ekskluzivni svet Schellenburga. Prisrčno vabljeni. 

 

Kontaktiraj agenta