Ponudba

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik555.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:255.7 m2Parcela:676 m2Leto gradnje:1972

  • Dodatno
    Balkon Vrt Klet
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Olje

Podroben opis nepremičnine

Samostojna hiša na zelo priljubljeni lokaciji znotraj AC obroča, z velikim dvoriščem in vrtom ter hitrim dostopom do avtoceste in do  centra mesta.

V jugozahodnem delu Ljubljane, sredi urejenega naselja eno- in dvodružinskih hiš, prodamo kakovostno grajeno in vzdrževano hišo na odlični mikrolokaciji, ki je na eni strani le nekaj minut vožnje oddaljena od mestnega središča ter na drugi strani nedaleč od obvoznice (znotraj obroča, med dvema AC izvozoma).

Obsega tri etaže, in sicer:

- v prvi etaži se nahaja prostorna garaža (v nivoju dvorišča oziroma dovoza), tri sobe, vse z okni, in kurilnica

- v visokem pritličju, kjer je tudi glavni vhod v hišo, so predsoba, kuhinja, kopalnica, ločeno stranišče ter štiri velike sobe, od katerih ima ena izhod na teraso, ki je orientirana proti jugu

- v prvem nadstropju, kjer je lahko povsem ločeno stanovanje, nas pričaka velika in svetla predsoba ter tri sobe (od katerih je ena še neizdelana), velika bivalna kuhinja, kopalnica, ločen wc in shramba. 

Hiša je pozicionirana kot zadnja v vrsti, nudi mir in tišino ter veliko zasebnosti, kljub strnjeni gradnji v soseski.

Poleg garaže je možno zunaj parkirati več avtomobilov. Sicer pa je preostanek zemljišča okoli hiše ozelenjen in lahko služi kot okrasni, sadni ali zelenjavni vrt.

Trenutno ogrevanje je centralno, radiatorsko, energent je kurilno olje, kar bi bilo smotrno zamenjati za toplotno črpalko (ali mestni plin) s talnim gretjem, priključek za plin je že v hiši. Poleg ogrevalnega sistema je za boljšo energetsko učinkovitost potrebno zamenjati tudi stavbno pohištvo. 

Izjemna lokacija ponuja vse, kar je potrebno za udobno življenje sodobne družine. Vabljeni na ogled. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, brez hipotek, prevzem možem takoj po plačilu. Za termin ogleda ali za dodatne informacije prosim pokličite 051323333, Boris.

Kontaktiraj agenta