Ponudba

Ljubljana mesto, Moste-Polje630.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:200 m2Parcela:69 m2Leto gradnje:1992

Posrednik

Boris Milaković

 • Dodatno
  TerasaPokrito parkiriščeBalkon
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaOptika
 • Ogrevanje
  Plin
 • Luksuz
  KlimaBližina naraveLep razgled

Podroben opis nepremičnine

Blizu mestnega središča, neposredno ob športnem parku Kodeljevo je na voljo samostojna hiša, s štirimi stanovanji/apartmaji, dvema garažama v pritličju ter veliko teraso v prvem nadstropju.

Ponuja se izjemna investicijska priložnost, z že utečenim poslom. Trenutno se stanovanja oddajajo dolgoročno, ima pa hiša tudi vsa dovoljenja za oddajanje preko spletnih portalov kot so Airbnb in Booking. Od leta 2016 do 2020 so se stanovanja oddajala izključno prek teh dveh portalov z odličnim letnim prometom.

Stanovanje na vrhu obsega dve spalnici in je v izmeri 75 m2. Nadstropje nižje sta dve stanovanji v izmeri 40 m2 z veliko skupno teraso, ki je orentirana proti zahodu. V samem pritličju pa je še garsonjera, ki meri 30 m2 in dve garaži.

Hiša je bila leta 2016 kvalitetno in premišljeno obnovljena, tako da je vse zelo zračno, svetlo in predvsem prijetno. Veliko zelenja ob hiši nam zagotavlja pridih narave v sami bližini centra mesta.

Sama lokacija ponuja veliko možnosti, kot so sprehod, tek, kolesarjenje ali kakšen drug šport saj je neposredno v bližini Golovca ob enem pa je do samega centra Ljubljane le slabih 20min peš oz. 5 min z vozilom.

Zemljiška knjiga je urejena in brez bremen.

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković