Ponudba

Ljubljana okolica, Trzin120.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:53.6 m2Leto gradnje:1997

  • Dodatno
    Terasa
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod
  • Ogrevanje
    Plin

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja0.4 km / 5 min
Trgovina0.3 km / 3 min
Pekarna1.2 km / 15 min
Pošta0.2 km / 3 min
Bankomat0.2 km / 2 min
Bolnišnica/zdravstveni dom2.5 km / 31 min

Podroben opis nepremičnine

Posredujemo pri prodaji eno in pol sobnega stanovanja, ki se nahaja ob Trzinski obvoznici. Za vsakogar, ki se dnevno vozi v Ljubljano v službo, ima le 5 minut vožnje oz. 5 km do AC obroča. V neposredni bližini je avtobusno postajališče in železniška postaja, bencinski servis Petrol, v poslovni coni Trzin pa se nahajajo trgovine, banke, restavracije in pošta.

Stanovanje se nahaja v stavbi, ki si s svojo posebno arhitekturno podobo ujame marsikateri pogled. 

Stanovanje ima umetniški pridih, ki skupaj s slikami, stenskimi poslikavami in starim pohištvom tvori sproščen prostor za bivanje. Sestavljeno je iz dnevnobivalnega prostora, ki ima direkten izhod na zunanjo teraso, ki je trenutno odstranjena zaradi popravila strehe. (v oglasu je slika stanja pred odstranitvijo terase). Ob dogovoru se lahko terasa vzpostavi v podobno stanje, kot je na zgornji sliki. V stanovanju je še spalnica, kopalnica in manjša galerija, ki je trenutno urejena kot postelja za goste. Celotna površina stanovanja znaša 53,6 m2 in od tega je 32 m2 uporabne površine. V stavbi ni dvigala.

Upravnik je v fazi menjave. Ob menjavi je v planu, da se prenovi fasada na objektu.

Odlična lokacija, le 5 minut od Ljubljane, dovolj parkirnih mest, etažna lastnina vzpostavljena, ZK stanje urejeno, brez bremen.

Stanovanje je na voljo takoj! Prodaja se delno opremljeno.

Kontaktiraj agenta