Ponudba

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik / prodano245.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:50 m2Leto gradnje:2005

 • Dodatno
  Balkon Klet Pokrito parkirišče Dvigalo
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  Vzhod
 • Luksuz
  Lep razgled

Podroben opis nepremičnine

Na vrhunski lokaciji, le 15 min peš do Kongresnega trga in le 1 km do obvoznice, v prepoznavni stavbi Trnovska vrata, prodamo popolnoma in v minimalističnem stilu obnovljen studio/apartma v vrhnjem, tretjem nadstropju. Stanovanju pripada parkirno mesto v garaži ter shramba v kleti. V stavbi je seveda dvigalo.

Iz dnevne sobe in še posebej iz lože se nam odpira fantastičen pogled na Ljubljanski grad in naprej na gore v ozadju. Stanovanje se prodaja z opremo, tako kot je na fotografijah, je popolnoma pripravljeno za vselitev. Primerno za eno ali dve osebi. Spalni del (postelja je običajne velikosti za dva) je nekoliko ločen, prav tako kuhinja, sicer pa vse skupaj trenutno funkcionira v stilu open-plan apartmaja (ena soba - spanje in bivanje). Veliko steklenih površin omogoča, da se tloris tudi prilagodi, in sicer na način, da je spalnica popolnoma ločena.

V veliki in popolnoma obnovljeni kopalnici je pralni stroj in dovolj prostora za eno večjo omarico. Na hodniku je po celi dolžini vgradna 6-delna omara.

Višina stropa je 2,7 m, ogrevanje etažno na mestni plin. V kletni etaži se nahaja shramba (4,6 m2), neto površina stanovanja z ložo je 45 m2. Kupec plača davek na promet nepremičnin.

Vrhunska lokacija v neposredni bližini centra, garaža, loža, dvigalo, odprt pogled, višji stropi, popolnoma opremljeno in... na voljo takoj - lastnosti, ki zagotavljajo, da stanovanje izstopa iz povprečja.