Ponudba

Gorenjska, Kranj238.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:87 m2Leto gradnje:1982

  • Dodatno
    Balkon Zastekljen balkon Klet Dvigalo Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Optika
  • Ogrevanje
    Toplarna

Podroben opis nepremičnine

Prostorno in udobno stanovanje z odprtim tlorisom ter s čudovitim pogledom proti severu in goram ter Kranju in Šmarjetni gori proti jugu, se nahaja v lepo vzdrževanem bloku z novo fasado in z obnovljenim dvigalom. V neposredni bližini je veliko urejeno parkirišče, osnovna šola, trgovine, pošta, postaja mestnega prometa, izposoja koles KRsKOLESOM, nakupovalni centri, avtocesta.

V zelo priljubljenem in za bivanje zaželenem naselju Planina II ekskluzivno posredujemo pri prodaji večjega trisobnega stanovanja. Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so združeni v en prostor, tako da se nam odpira pogled na dve strani, predvsem seveda skozi panoramsko steno proti Planini I. Velika dodana vrednost sta tudi loži (balkona), večja iz dnevne in manjša iz otroške sobe. Na zunanjem robu velike lože so nameščene rolete, manjša loža na S strani pa je zastekljena.

Stanovanje je bilo temeljito obnovljeno (vse razen kopalnice, ki je še v prvotnem stanju), prodaja se opremljeno. Pripada mu shramba v kleti (2,5 m2).

Stanovanje odlikujejo veliki prostori, tudi zelo prostorna predsoba, kjer je možno postaviti več omar. 

Vabljeni na ogled, prosim, spoštujte zasebnost lastnikov in pred obiskom pokličite 051323333. Hvala.

Kontaktiraj agenta