Ponudba

Gorenjska, Kranj / prodano420.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:180 m2Parcela:360 m2Leto gradnje:2008

  • Dodatno
    Atrij Terasa Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Optika
  • Ogrevanje
    Plin

Podroben opis nepremičnine

Urbana gozdna vila se nahaja na sami meji med naravo in mestom. Na eni strani se je dotika mogočni gozd Udin boršt, pljuča severnega dela Kranja in okolice, na drugi strani mesto Kranj ali pa avtocestni priključek, oboje z avtom oddaljeno le cca 4-5 minut. Svež zrak in popoln mir sta tu standard.

Lokacija hiše neposredno ob gozdu nam torej ponuja fantastično priložnost bivanja v sožitju z naravo, poleg svežega zraka še nešteto možnosti za sprehajanje, tek ali kolesarjenje. Če obstaja kje življenje brez stresa, potem je to lahko tu. V bližini pa tudi ni motečih elementov, kot so daljnovodi, vonjave s kmetij, industrija, glasno zvonjenje in podobno, tako da so pogoji za dobro življenje izpolnjeni.

Poleg lokacije pa hišo odlikuje tudi nadstandardna opremljenost in osončenost. Vsi prostori so veliki in svetli in gledajo proti jugozahodu. 

V pritličju se nahajajo poleg velikega dnevno-bivalnega prostora s kuhinjo še delovna soba, utility, kopalnica in seveda predsoba s stopniščem. Iz dnevne sobe in iz jedilnice stopimo na zelen atrij, na katerem je lesena terasa, katere posebnost je, da je pomična. Lokacijo terase torej lahko prilagajamo soncu oziroma senci, kar nam v določenem trenutku bolj ustreza. Za senco v sončnih dneh pa poskrbi trojno jadro!

V nadstropju se nahajajo tri velike sobe in kopalnica. Stavbno pohištvo je iz lesa, ogrevanje je talno (energent mestni plin), obratovalni stroški so zelo nizki.

Zadaj za hišo bi lahko imeli zelenjavni vrt. Pred hišo pa že imamo nadstrešek za dva avtomobila. Možno pa je parkirati tudi več avtomobilov ob parceli (glede na to, da je hiša zadnja v tem delu naselja).

Oprema je predmet dogovora. Po desetih letih ne hiša ne oprema ne kažeta nobenih znakov obrabe! Kar največ pove o kakovosti vgrajenih materialov in opreme. Vsa notranja vrata so do stropa, v dnevni sobi in jedilnici so dvoja drsna vrata (ameriški oreh).  Ograja (notranja in zunanja) je minimalistična steklena. Obloga kuhinjskih elementov je poldragi kamen. Jedilna miza je kljub izjemni dimenziji zelo elegantna in minimalistično tanka (aluminij). 

Urbana vila nudi nadstandardno bivanje z veliko zasebnosti in miru. Primerna je za ljudi, ki cenijo zdravo in aktivno življenje, obenem pa uživajo v vrhunski estetiki svojega doma in preprostosti bivanja sredi narave.

Vljudno prosimo, da spoštujete zasebnost lastnikov in na oglede ne hodite brez predhodnega dogovora. Hvala za razumevanje.