Ponudba

Podravska, Maribor139.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:87.4 m2Leto gradnje:1898

 • Dodatno
  Klet Parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  Elektrika Talno gretje
 • Lega
  Sever Jug
 • Luksuz
  Staromeščansko

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje se nahaja v pritličju lepe meščanske stavbe na mirni in neprometni ulici, hkrati pa nudi vse prednosti življenja v centru mesta. Do Starega mostu vas loči le nekaj korakov, do Glavnega trga je le pet minut hoje, v neposredni bližini je UKC Maribor ter medicinska fakulteta. 

Bivalni prostor (73,6 m2) obsega prostorno predsobo, kopalnico s tušem, ločeno toaleto, kuhinjo z jedilnim kotom ter dve veliki sobi (trenutno dve spalnici), kjer bi bilo zaradi visokih stropov mogoče vgraditi galerijo. V kopalnici, toaleti in predsobi je talno gretje. Okna so opremljena z roletami na električni pogon, zunanja stekla so zatemnjena. Visoki stropi dajejo stanovanju občutek prostornosti in mogočnosti.

Stanovanju pripada shramba v kletnih prostorih (13,8 m2) in parkirišče za zapornico na notranjem dvorišču.

Stanovanje je bilo leta 2019 popolnoma obnovljeno: nova okna, notranja in vhodna vrata, parket, inštalacije in talno gretje. Fasada in streha sta bili obnovljeni leta1985.

Ogrevanje je na varčne električne radiatorje. Sanitarna voda se ogreva z lastnim bojlerjem. V stavbi je tudi plin, možen takojšen priklop.

Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno in z vso belo tehniko: pralni in sušilni stroj, indukcija, mikrovalovna pečica, dve televiziji.

Zaradi odlične lokacije in praktične razporeditve prostorov je stanovanje primerno tudi za oddajanje. V neposredni bližini so trgovine, lekarne, bolnice, osnovna šola, vrtec, medicinska fakulteta,...

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen, etažna lastnina je vzpostavljena.

Stanovanje je prazno in je na voljo takoj. Vljudno vabljeni na ogled!