Ponudba

Ljubljana mesto, Šiška315.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:60 m2Leto gradnje:2008

  • Dodatno
    Balkon Klet Pokrito parkirišče Dvigalo
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Optika
  • Ogrevanje
    Plin

Podroben opis nepremičnine

Na zaželeni lokaciji v novejšem naselju zaprtega tipa, ki ga tvori sedem atraktivnih vila blokov, prodamo dvosobno stanovanje z balkonom in s parkirnim mestom v garaži stavbe. V stavbi je seveda dvigalo. V neposredni bližini so osnovna šola Koseze, vrtec, tržnica, terasasti bloki, dostop do AC obroča.

Sama lokacija oz. umeščenost naselja med obvoznico, šolsko zelenico in mirno naselje enodružinskih hiš ter relativno majhno število stanovanj v naselju nudijo stanovalcem popolno udobje urbanega življenja, precej zasebnosti in pa tudi kanček ekskluzivnosti.

Neto bivalne površine je 50 m2, balkon in shramba v kletni etaži merita po 5 m2, stanovanju pripada eno parkirno mesto, možno pa je dokupiti še enega. 

Stanovanje je pravilne oblike (kvadrat), orientirano je proti vzhodu in SZ, sestoji iz dnevnobivalnega prostora, od koder dostopamo na balkon, kuhinje z jedilnico ter spalnice (oba prostora imata francoska balkona) in kopalnice. Prodaja se opremljeno. Energent ogrevanja je zemeljski plin, ogreva se z vpihovanjem toplega zraka, brez motečih radiatorjev. Optika, pametne inštalacije, višina stropa 270 cm.

Ekskluzivno pri QUDOS, center nepremičnin, redka priložnost, vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta