Ponudba

Ljubljana mesto, Šiška / prodano333.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:215 m2Leto gradnje:1959

  • Dodatno
    Balkon Vrt Parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod

Podroben opis nepremičnine

Na priljubljeni lokaciji v Šiški, na stičišču zelenega (Rožnik, Tivoli) in urbanega dela mesta prodamo vrstno hišo z garažo in vrtom. Dovolj blizu ene največjih mestnih vpadnic, da lahko izkorišča vse prednosti hitrega dostopa do središča na eni in obvoznice na drugi strani ter obenem dovolj daleč od s hrupom obremenjene ceste.

Pod Šišenskim hribom, v mirnem in urejenem naselju vrstnih hiš, prodamo vmesno vrstno hišo z garažo in vrtom.

Izvrstna lokacija nudi vse prednosti mestnega življenja, hkrati pa omogoča hiter pobeg v naravo. V bližini se nahajajo rekreacijski center Mostec, Rožnik, osnovna šola, pošta, zdravstveni dom Šiška, bolnišnica dr. Petra Držaja, Kino Šiška, trgovine, postajališče mestnega avtobusa LPP, BicikeLJ, souporaba vozil Avant2go itd. Do mestnega središča vas loči le dva kilometra, do obvoznice in nakupovalnega središča ALEJA pa manj kot dva km.

Tlorisna zasnova hiše obsega polklet z garažo, dvema prostoroma ter kurilnico s pralnico. V prvi etaži se nahaja prostorna predsoba, dnevno-bivalni prostor s pečjo in izhodom na balkon in vrt, kuhinja, kopalnica ter dodatna soba. V drugi etaži so tri sobe, ena z izhodom na balkon ter kopalnica s kadjo. V mansardi je večja soba ter dva manjša podstrešna prostora.

Lega hiše nudi veliko svetlobe. Dostop z avtomobilom do hiše je mogoč z Vodnikove in Derčeve ulice.

Skupna površina hiše je 215,00 m2 (balkoni 13,1 m2, garaža 17,5 m2), parcela obsega 165,00 m2.

Ogrevanje je na zemeljski plin z lastno plinsko pečjo. Hiša je priključena na vodovod, kanalizacijo in električno omrežje. Hiša je potrebna celovite prenove.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Odlična priložnost za vse, ki si želite živeti v mirnem okolju, hkrati pa uživati vse prednosti mestnega življenja. Odlična priložnost tudi za investitorje.

Vljudno vabljeni na ogled!