Ponudba

Gorenjska, Žirovnica / prodano360.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:374 m2Leto gradnje:2005

 • Dodatno
  Balkon Atrij Terasa Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Olje Sonči kolektorji Talno gretje
 • Lega
  Jug Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Umetniško Mirna lokacija

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja1.4 km
Pekarna2.1 km
Pošta1.6 km
Bankomat1.6 km
Šola2.7 km
Bolnišnica/zdravstveni dom3.3 km
Trgovina1.6 km

Podroben opis nepremičnine

Na izredno sončni in mirni lokaciji se nahaja hiša s prekrasnim pogledom na dolino in Julijske Alpe

Dostop do hiše je urejen po asfaltirani cesti. Dvorišče pred hišo je prav tako asfaltirano in je namenjeno parkiranju vsaj 4 vozil. Nahaja se v slepi ulici, tako da se lahko otroci brez težav igrajo na cesti pred hišo.

Hiša je klasične gradnje. Zasnovana tako, da izkorišča terenske značilnosti gradnje v pobočju, s tem ima severno stran pritličja popolnoma vkopano. Je izredno lepo ohranjena, saj so jo lastniki skozi vsa leta vzdrževali. Vhod v hišo je mogoč skozi garažo preko stopnic ali pa zadaj za hišo, kjer je glavni vhod.

Sestavljena je iz pritličja, nadstropja in mansarde. Celotna kvadratura hiše skupaj z neizdelano mansardo je 374 m2. V pritičju se nahaja: garaža za dva avtomobila, soba s točilnim pultom za druženje, pralnica, ločen wc, shramba, prostor za orodje in kurilnica. V nadstropju se nahaja izredno prostoren dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. V dnevni sobi stoji lep kamin, ki vas bo grel v hladnih zimskih večerih. Iz dnevne sobe stopimo na zelen zunanji atrij s teraso in pokritim zunanjim kaminom. Preko hodnika se dostopa še do otroške sobe, otroške sobe z balkonom, spalnice z balkonom in kopalnice. Po notranjih stopnicah pridemo do neizdelane mansarde, ki se je uporabljala kot prostor za druženje, igranje pinkponka itd. V mansardo so že pripeljane cevi za ogrevanje in vodo, tako da se ob želji lahko hiša spremeni tudi v dvostanovanjsko. 

Živahna pokrajina, kjer se prepletata ravninski in gorati svet je kot nalašč za kolesarjenje do Blejskega jezera, Begunj in Kranjske Gore. V okolici je prav tako ogromno možnosti za pohodništvo.

Hiša se ogreva s talnim gretjem, centralno preko radiatorjev, IR paneli in kamin-drva. Ogrevanje je urejeno na kurilno olje. Na strehi ima sončne kolektorje za ogrevanje sanitarne vode. Internet-optika. Priključena je na kanalizacijsko omrežje.

Prodaja se z vso opremo. 

Hiša ima gradbeno dovoljenje in je vpisana v kataster stavb.

Vljudno vabljeni na ogled.