Ponudba

Ljubljana mesto, Center210.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:48 m2Leto gradnje:1970

  • Dodatno
    Zastekljen balkon Klet Parkirišče Dvigalo
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Lega
    Zahod

Podroben opis nepremičnine

Prodamo unikatno stanovanje na odlični lokaciji v centru mesta, v urejeni stavbi z dvigalom, s parkiranjem za zapornico in z balkonom s pogledom na Grad.

V centru Ljubljane poleg Vile Urbane, nedaleč od tržnice, Zmajskega mostu in Ljubljanice prodamo kompaktno, delno obnovljeno stanovanje s čudovitim pogledom na Ljubljanski grad. V stavbi iz sedemdesetih let je dvigalo. Višina stropov je 2,70m. Stanovanje je orientirano proti zahodu in na notranje dvorišče, kar zagotavlja popolni mir.

Stanovanje je bruto velikosti 48 m2 (40 m2 bivalni del, 5 m2 balkon, 3 m2 shramba) in obsega dnevno sobo z izhodom na balkon, ločeno kuhinjo, spalnico, kopalnico, predsobo in pripadajočo shrambo v kleti. Dnevno sobo in kuhinjo je možno združiti v en večji prostor. Parkiranje je omogočeno za zapornico.

V bližini bloka se nahaja vse, kar zagotavlja udobno bivanje v centru mesta. Blizu so trgovine, tržnica, restavracije, parkirna hiša, pošta, Gimnazija Poljane, Pravna fakulteta, UKC, zelene površine (Grajski grič).

Etažna lastnina je vzpostavljena, zemljiškoknjižno stanje je urejeno. 

Izjemna priložnost za nakup stanovanja z balkonom, dvigalom in parkirnim mestom v mirnem delu centra Ljubljane.

Skici tlorisov sta zgolj informativne narave, za lažjo predstavo, kako si sledijo prostori v stanovanju. Površine prostorov na skicah so le približki dejanskega stanja.

Kontaktiraj agenta