Ponudba

Gorenjska, Bled350.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:96 m2Leto gradnje:2000

 • Dodatno
  Parkirišče Dvigalo Terasa
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Lega
  Jug Zahod
 • Luksuz
  Klima

Podroben opis nepremičnine

V centru Bleda, alpskega bisera s svetovno znanim otočkom sredi jezera in gradom nad njim, prodamo prostorno in prijetno stanovanje z jugozahodno lego, veliko teraso s pogledom na grad in parkirnim mestom na zasebnem zunanjem parkirišču.

V urejeni in znani stanovanjsko poslovni stavbi je dvigalo.

Poleg treh spalnic, kopalnice in utility-ja/wc-ja, je osrednji in največji del stanovanja sestavljen iz dnevne sobe, jedilnice in kuhinje. Dnevno sobo je sicer možno zapreti s steklenimi drsnimi vrati oz. stekleno steno, načeloma pa dnevna soba in jedilnica tvorita enovit prostor skupaj s kuhinjo ob jedilnici.

Stanovanje se prodaja opremljeno. Novejša sedežna garnitura v dnevni sobi ter stoli in miza v jedilnici so višjega cenovnega razreda. Aparati v kuhinji so povečini novi oz. zamenjani v zadnjem času. Prav tako tudi pralni in sušilni stroj v utilityju. Okna so kakovostna lesena, nedavno zamenjana. Stanovanje je klimatizirano.

S terase (cca. 20 m2), ki ni lastniška in tudi ni všteta v površini stanovanja, je pa v izključni uporabi tega stanovanja, se odpre čudovit pogled proti Blejskemu gradu in goram na zahodu.

Hiša ima upravnika, ki mesečno razdeli stroške in skrbi za urejenost objekta, parkirišča in okolice. 

Etažna lastnina je vzpostavljena, zemljiškoknjižno stanje urejeno, prevzem možen takoj po plačilu kupnine. 

Bled je destinacija z vizijo trajnostnega razvoja in se že vrsto let zavzema za zeleni turizem in je ponosni nosilec zlatega znaka Zelene sheme slovenskega turizma. V okviru mednarodnega nevladnega projekta Green Destinations za leto 2019 je bil izbran kot drugi najboljši kraj v trajnostnem razvoju v Evropi, že od leta 2008 pa je član skupine Alpski biseri, katerih cilj je promocija trajnostne mobilnosti.

Vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta