Ponudba

Pomurska, Moravske Toplice / prodano144.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:97.3 m2Leto gradnje:2009

 • Dodatno
  Balkon Pokrito parkirišče Dvigalo
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Telefon
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Lega
  Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Klima Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje je primerno za vas, ki cenite kvalitetno, zdravo življenje v zelenem okolju, kjer imate v bližini tudi vso potrebno infrastrukturo: trgovina, pošta, vrtec čez cesto …

Nahaja se v modernem stanovanjsko-apartmajskem objektu z dvigalom in podzemnimi parkirnimi mesti v bližini Term Vivat in  Term 3000, zaradi česar je idealno tudi za investicijo. Moravske Toplice so namreč odlična destinacija za predajanje užitkom v edinstveni črni termomineralni vodi, kolesarjenje, pohodništvo ali odkrivanje prekmurske kulinarike.

Stanovanje ima udobno predsobo, večji dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in izhodom na balkon, spalnico, kabinet (ali otroško sobo), ki ima prav tako izhod na balkon, prostorno kopalnico in ločeno stranišče. Orientirano je večinoma proti zahodu, jutranje sonce pa pokuka v kuhinjo, kopalnico in WC.

Vsi prostori imajo okna, zato je stanovanje izjemno svetlo in prijetno. Vsa oprema je izdelana po meri in je visoko kvalitetna. Večinoma ostane novemu lastniku.

Po podatkih GURS površina dela stavbe znaša 97,3 m2, kar vključuje 71,3 m2 bivalne površine9,1 m2 balkona in 16,9 m2 parkirnega prostora.

Stanovanje ima talno gretje na toplotno črpalko zrak - voda, ki se nahaja v kopalnici.

Za vaš avto je prav tako poskrbljeno, saj novemu lastniku pripada parkirno mesto v garaži.

Priporočam nakup, saj je stanovanje res izjemno lepo urejeno in praktično ne potrebuje dodatnega vložka za prenovo.