Ponudba

Ljubljana okolica, Brezovica / prodano274.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:135 m2Leto gradnje:2007

  • Dodatno
    Balkon Vrt Terasa Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka Kamin

Podroben opis nepremičnine

Na obrobju Ljubljanskega barja, dobesedno med polji in s čudovitim in odprtim pogledom na krajinski park, se nahaja manjše urejeno naselje štirih dvojčkov (osem enot). Hiša je oddaljena od centra Ljubljane le 12 km, bližnji Dragomer pa je le 3 km stran - tu se nahajajo šola, vrtec, pošta, restavracije, športni objekti, lekarna, zdravstvena in zobozdravstvena ordinacija.

Hiša ima poleg zelo dobre lege tudi dobro in praktično zasnovano razporeditev bivalnih prostorov:

pritličje: predsoba, wc, shramba, skozi katero dostopamo do vrtnih hišk, utiliti s toplotno črpalko, pralnim in sušilnim strojem ter kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso in naprej na zeleni del parcele.

zgornje nadstropje: kopalnica s tušem ter tri spalnice - iz manjših dveh dostopamo na balkon, glavna spalnica pa ima garderobno sobo, pisarniški kotiček in ob postelji panoramsko stekleno steno (francoski balkon).

- pod streho je urejena še ena soba v izmeri 22 m2.

Ob hiši sta 2 parkirni mesti (nadstrešek za en avto) in dve vrtni hiški; za hišo pa atrij in ograjen vrt.

Hiša se ogreva s toplotno črpalko, stroški so nizki. Poleg tega pa je v dnevni sobi kamin, ki poleg toplote poskrbi tudi za prijetno vzdušje v zimskih dneh in večerih. Hiša je zelo lepo vzdrževana, prodaja se skupaj s pohištvom. Kuhinja in jedilnica sta stari le tri leta. 

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, brez bremen, na voljo takoj.

Če premišljujete o življenju v vaškemnaravnem in varnem okolju z odprtimi pogledi proti Barju, je ta hiša idelana in pripravljena za vas. Z veseljem smo vam na voljo za dodatne informacije.