Ponudba

Ljubljana okolica, Kamnik / prodano329.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:342.3 m2Leto gradnje:1987

 • Dodatno
  Balkon Atrij Vrt Parkirišče Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Olje Sonči kolektorji
 • Lega
  Jug Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Savna Bližina narave Zelo sončno Mirna lokacija

Kaj je v bližini?

Pekarna0.5 km / 6 min
Pošta1.3 km / 16 min
Bankomat0.4 km / 5 min
Šola0.7 km / 8 min
Trgovina0.5 km / 6 min
Vrtec1,2 km / 4 min

Podroben opis nepremičnine

Prodamo izredno prostorno hišo v urejenem naselju eno in dvodružinskih hiš na eni izmed najboljših lokacij v Kamniku, saj se vse kar potrebujete nahaja na dosegu rok: osnovna šola, vrtec, trgovina, lokali, železniška postaja in staro mestno jedro, ki je stran le dober kilometer.

Hiša se ponaša z veliko parcelo, ki je v celoti ograjena. Do nje se dostopa preko avtomatskih drsnih vrat za katerimi se nahaja tlakovano parkirišče, ki je namenjeno vsaj šestim vozilom. 

V zgornjem delu hiše so bivalni in spalni prostori: dnevna soba s kuhinjo in jedilnico z dostopom do zastekljenega zimskega vrta, 4 prostorne spalnice in kopalnica. Dnevno bivalni prostor je orientiran ja J-Z stran, spalni so na J-V. Iz zimskega vrta stopimo direktno na zelenico, ki je dovolj velika za sproščeno preživljanje prostega časa, obilo otroške igre in vrtnarjenja.

V kletni etaži so dve garaži z avtomatskimi dvižnimi vrati, savna, fitnes soba, klet, pralnica in kopalnica.

Klasično in kvalitetno grajena hiša je bila pred letom 1998 dokončana le do 3. gradbene faze. Tistega leta so jo dokončali in zamenjali tudi prejšnjo strešno kritino. Vse skozi do sedaj je vzdrževana in je v trenutnem stanju potrebna le kakšnega manjšega popravila. 

Ogrevanje je centralno na kurilno olje. Sanitarna voda se ogreva kombinirano preko solarnih panelov in kurilnega olja.

V kolikor si želite živeti na povsem mirni lokaciji, v veliki prostorni hiši, ki ima veliko zelenico, dovolj parkirne površine ter se nahaja blizu vse pomembne infrastrukture, nas čimprej pokličite in dogovorili se bomo za ogled.  

Na voljo takoj! Vabljeni na ogled.

Kupec ne plača provizije!