Ponudba

Gorenjska, Kranj / prodano49.900 €

Prodaja

Vrsta:Poslovni prostorVelikost:120 m2Leto gradnje:2018

  • Dodatno
    Terasa Pokrito parkirišče
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Podroben opis nepremičnine

Gostinski lokal - kavarna na izredni lokaciji v Supernova centru Primskovo, Kranj. Supernova Primskovo se nahaja ob vzhodni kranjski vpadnici, ob cesti, ki pripelje neposredno z letališča in avtoceste. Prodaja se inventar z utečenim poslom.

Kavarna z edinstvenim ambientom se nahaja sredi centra Supernova Kranj Primskovo. Celoten nakupovalni center je v fazi popolne prenove, supermarket Mercator pa bo deležen celostne preobrazbe v avgustu, kar bo zagotovo od jeseni 2020 privabilo še več kupcev v tudi sicer dobro obiskano nakupovalno središče.

Prijetna atmosfera v lokalu z unikatno opremo preprosto vabi mimoidoče na dišečo kavo, topel rogljič ali hladno limonado. Kavarnica trenutno ponuja tudi domače pite in domača piva. Kavarna, kjer vam bo poleti osvežujoče hladno in pozimi prijetno toplo. V kavarni je 20 miz, prostora je za več kot 60 gostov. Del kavarne je kot terasa bolj odprt, drugi del pa nudi popolno zasebnost.

Pod centrom je velika garaža, prav tako pa je še več parkirnih mest zunaj. V bližini centra se nahajajo hotel, trgovine, bencinska črpalka, avtopralnica. Do avtocestnega priključka je le par minut, prav tako do letališča Brnik.

Vabljeni, 051 323 333, Boris