Ponudba

Zasavska, Zagorje ob Savi / prodano245.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:310 m2Leto gradnje:2010

 • Dodatno
  Atrij Terasa Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Čistilna naprava
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka Rekuperator
 • Luksuz
  Savna Bazen Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Dizajnersko Tip-top Mirna lokacija

Kaj je v bližini?

Šola
Vrtec
Trgovina
Pošta
Park/igrišče
Avtocesta

Podroben opis nepremičnine

na vrhu hriba se pod soncem skriva markantna hiša s prekrasnim pogledom na dolino in okoliško hribovje. Oddaljena je le 5 min od avtocestnega priključka in 35 min od Ljubljane. V bližini (2 km stran) se nahajajo osnovna šola, vrtec, trgovina, pošta, lekarna, športni park.

Hišo je zasnoval priznan arhitekturni biro Superform. Skupaj z naročnikom so zasnovali hišo, ki bo izkoristilna naklon terena in se mu bo hkrati prilagajala. Želja je bila, da objekt umestijo v popolnoma domače okolje in to jim je uspelo s fasadnim vzorcem kozolca, ki v objektu prevzame tudi konstrukcijsko vlogo.

Hiša je narejena tako, da je spalni del v pritličju, glavni dnevno bivalni pa v nadstropju. 

V pritličju se nahaja: predprostor, spalnica s kopalnico, dve otroški sobi s kopalnico, pralnica, shramba, kotlovnica in dve pokriti parkirni mesti pred hišo.

V nadstropju se nahaja: zelo prostoren dnevno-bivalni prostor z velikimi panoramskimi okni, ki v celoti izkoriščajo enkratno lego na vrhu pobočja in v bivalne prostore prepuščajo sonce, njegovo svetlobo in toploto (površina znaša kar 83 m2, višina stropa je še prilagodljiva in lahko meri 4,5 m), delovna soba, soba za goste, sanitarije, savnanotranji bazen s protitokom in pogledom na zelen zunanji atrij, ki se nahaja za hišo.

Iz dnevno bivalnega prostora imamo izhod na prostorno teraso z letno kuhinjo iz katere se razprostira naravnost prelep pogled, katerega boste lahko delili s prijatelji ob druženju v popolni naravni idili.

Celotna površina hiše znaša 310 m2 in od tega je 230 m2 bivalne površine.

V hiši so že dokončani tlaki, ometi, elektro in vodovodne inštalacije ter talno gretje.

Ogrevanje je na toplotno črpalko (zemlja-voda), zemeljski kolektor je že v zemlji, prav tako je vgrajena tudi čistilna naprava. Poleg vsega navedenega ima hiša še lastno vodno zajetje.

Dostop do hiše bo asfaltiran predvidoma do konca leta 2020.

Preprosto - hiša je sanjski dom, za sanjsko bivanje!

Vljudno vabljeni na ogled!

LUKA 041 988 600