Ponudba

Ljubljana mesto, Šiška / prodano123.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:43 m2Leto gradnje:1899

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Optika
 • Ogrevanje
  Elektrika
 • Lega
  Jug Zahod
 • Luksuz
  Klima Bližina narave Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Na odlični in iskani lokaciji v bližini centra je naprodaj simpatično stanovanje z izredno dobro razporeditvijo in možnostjo parkiranja za zapornico. Stanovanje s 3m visokimi stropi se nahaja v starejši večstanovanjski hiši (l. 1899) in kar kliče po novem lastniku, ki ceni bližino centra mesta in parka Tivoli.

Stanovanje ima 40,5 m2 uporabne površine in sestoji iz hodnika, kopalnice, kuhinje z dnevno sobo, iz katere vstopimo v prostorno sobo z dvema oknoma, ki je trenutno razdeljena na spalnico in otroško sobo. Orientirano je na jug in zahod, zaradi česar je zelo svetlo in sončno.

Lastniku stanovanja pripadata tudi drvarnica na dvorišču v velikosti 2,5 m2 in del podstrešja za sušenje perila ali odlaganje stvari, ki jih ne potrebujete vsakodnevno.

Parkiranje za lastnike je urejeno ob stavbi za zapornico, kar je neprecenljivo glede na splošno pomanjkanje parkirnih površin v mestu.

Večja prenova pred desetimi leti je zajemala nova okna, kopalnico, vso napeljavo in nov laminat. Stanovanje je opremljeno, urejeno in pripravljeno na novega lastnika.

Zaradi ugodne lokacije je idealno tudi za oddajanje.

Ogrevanje prostorov se izvaja s pomočjo klime in električnih radiatorjev, možen pa je tudi priklop na mestni plin, ki je pripeljan do vhodnih vrat. Obratovalni stroški so zelo nizki.

Hiša že ima novo streho, fasada pa še čaka na prenovo. Za ta namen je že zbranih okrog 57.000 EUR v rezervnem skladu.

Prijazno vabljeni na ogled. Maria 041 777 110