Ponudba

Ljubljana okolica, Ig320.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:156 m2Leto gradnje:2019

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Podroben opis nepremičnine

Privilegij, ki se vam tu ponuja, je bivanje v urejeni soseski arhitekturno atraktivnih stavb z bogato zunanjo ureditvijo, mirno, zeleno in urejeno okolico ter neposredno bližino gozdaIškega vintgarjaRakitne ter bogato izbiro kolesarskih poti.

Soseska ima hiter dostop do avtoceste, od središča Ljubljane je oddaljena le 13 km in od nakupovalnega središča Rudnik le 10 minut. V bližini se nahaja vsa pomembna javna infrastruktura: šola, vrtec, banka, trgovine, zdravstveni dom, lekarna, mestni avtobus št. 19 (le 3 min hoje do postajališča), bencinska črpalka in ostalo.

Naselje Gozdni dvori tvori pet enako velikih hiš velikosti 156 m2, na voljo je samo še ena hiša št. 1 s 401 m2 zemljiščaSodobna arhitektura vam zagotavlja veliko zastekljenih odprtih površin na južni strani, ki omogočajo naravno svetlobo skozi cel dan in povezanost bivalnega prostora z vrtom/naravo.

Hiše so zasnovane kot enodružinski stanovanjski objekti v dveh nadzemnih etažah, brez kleti, in bodo zgrajene do tretje podaljšane gradbene faze. Dostop v sosesko je urejen po pet metrov široki cesti, ki vodi do vsake hiše. Pred vsako hišo bo nadstrešek z lopo, pod streho bosta na voljo dve parkirni mesti.

Gradnja je klasična opečnata z armiranobetonskimi konstrukcijami. Tehnični detajl talne plošče je prilagojen in izveden kot v primerih nizkoenergijskih hiš. Streha je klasična dvokapnica v naklonu 40° z minimalnim napuščem. Objekt bo izoliran z 20 cm toplotnim ovojem. Predpriprava za dimnik fi 25. Okna so zunaj v antracitni barvi, znotraj v beli, so trislojna z zunanjim zatemnjenim steklom in zunanjimi žaluzijami (krpanke) na električni pogon ter komarniki. Aluminijasta vhodna vrata so protivlomna na pet-točkovno zapiranje z odpiranjem na prstni odtis. Ogrevanje stavb je predvideno na toplotno črpalko. Možnost izvedbe rekuperacije.

V pritličju hiše v velikosti 77,5 m2 je izredno svetel in velik dnevno-bivalni prostor, shramba, wc, dodatni prostor, kurilnica, kolesarnica in vetrolov. Po stopnicah pridemo v nadstropje v velikosti 78,8 m2, v katerem so: 2 otroški sobi, spalnica z veliko walk-in garderobo, 2 kopalnici, pisarna in utility. Prostorski bonus je neizdelana mansarda v velikosti 45 m2 uporabne površine.

V prodajno ceno spada zgrajena hiša do tretje podaljšane gradbene faze, ograja, nadstrešek za dva avtomobila, lopa in urejena okolica. V CENO JE VKLJUČEN DDV!

Možna je tudi izdelava na ključ. Vzorčna hiša je v finalni fazi izdelave.

Soseska Gozdni dvori vam ponuja lokacijski in prostorski nadstandard: idilična lokacija, gozd, čist zrak, neokrnjena narava, prostorne in sodobno zasnovane ter energetsko varčne hiše z višjimi stropi, ograjeno in urejeno naselje ter bližina Ljubljane. 

To so lastnosti, zaradi katerih soseska Gozdni dvori resnično izstopa iz povprečja. 

Z veseljem vas vabimo na ogled. Pokličite tel. št. 041 777 110 ali 051 323 333.

Kupec NE plača provizije!

Kontaktiraj agenta