Ponudba

Ljubljana mesto, Center648.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:133.5 m2Leto gradnje:1926

Posrednik

Jerca Hernaus

 • Dodatno
  KletParkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaPlinovod
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  SeverJug
 • Luksuz
  Staromeščansko

Podroben opis nepremičnine

Čudovito meščansko stanovanje v centru mesta, ki se ponaša s kar petimi sobami in s tremi kopalnicami ter parkirnim mestom.

Hiša iz prve polovice prejšnjega stoletja se nahaja v eni od mirnih ulic s počasnim prometom, obenem pa je nedaleč od notranjega cestnega obroča, kar omogoča stanovalcem odlično dostopnost.

Stavba ima novo fasado. Stanovanje je bilo leta 2016 v celoti prenovljeno. Krasijo ga velika okna (nova, trislojna), ki nudijo obilo svetlobe ter visoki stropi, ki še poudarijo občutek prostornosti ter seveda skrbno izbrana notranja oprema.

O tem, da je vsa potrebna infrastruktura na dosegu roke (peš), ne gre izgubljati besed. Stik z naravo je park Tivoli, ki je praktično čez cesto.

Stanovanje je originalno petsobno, trenutno pa funkcionira kot prostorno dvosobno stanovanje in dve ločeni garsonjeri, kar nudi odlično priložnost za sobivanje več generacij. Tu lahko svojo zasebnost najdejo vaši najstniki, starši ali pa se garsonjeri uporabljata za delovni kotiček ali kot investicija za oddajanje.

Razporeditev prostorov: prva predsoba, iz katere na levi strani vstopimo v večjo garsonjero (25 m2) in na desni strani v manjšo garsonjero (15 m2), nato druga predsoba, iz katere na levo stopimo v salon, ki je sestavljen iz dveh sob (jedilnica in dnevna soba), naravnost iz predsobe stopimo v veliko spalnico, desno pa sta kuhinja in kopalnica. Salon je obrnjen proti jugu, ostali prostori pa na severno, dvoriščno stran. Stanovanje je možno brez večjih in zahtevnejših posegov spremeniti v običajno stanovanje z dnevno sobo in štirimi spalnicami ali pa z velikim salonom (ki ga sestavljata dve sobi), kot je sedaj, ter s tremi spalnicami in tremi kopalnicami.

Stanovanju pripadata parkirno mesto na notranjem dvorišču ter večja shramba v kletni etaži. Ogrevanje je lastno/etažno, energent za ogrevanje prostorov in sanitarne vode je mestni plin.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen. Etažna lastnina je vzpostavljena. 

Pogoj prodajalca je, da kupec povrne del stroškov za posredovanjev višini 2,44% (2% plus 22% ddv) od dosežene pogodbene cene.

Za več informacij in ogled tega lepega stanovanja sem vam z veseljem na voljo. Jerca 040 770 930

Kontaktiraj agenta

Jerca Hernaus