Ponudba

Hrvaška, Punat156.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:76 m2Parcela:50 m2Leto gradnje:1900

Posrednik

Boris Milaković

  • Dodatno
    VrtTerasa
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Elektrika

Podroben opis nepremičnine

Punat je dragulj na otoku Krku, zelenem otoku v hrvaškem severnem Jadranu, ki je s celino povezan z mostom. Leži na obali večjega zaliva z otočkom s samostanom v sredini. V Punatu se nahaja ena največjih in najboljših marin na Jadranu.

Hiša je sestavljena iz treh etaž, skupaj 76m2. Kopalnice s pralnim strojem je v spodnji etaži, prav tako shramba in večnamenski prostor z manjšo kuhinjo. Ločen WC je v srednji etaži, kjer sta tudi kuhinja z jedilno mizo ter dnevna soba z možnostjo spanja za dve osebi. V vrhnji etaži sta dve spalnici, ena velika in ena manjša (1 oz. 2 postelji). Razporeditev prostorov je razvidna iz skiciranih tlorisov na eni od fotografij.

Hiši pripada manjši vrt v neposredni bližini hiše.

Hiša je bila lani obnovljena, ima nove vodovodne inštalacije in odtoke, kopalnico, stranišče, nova vhodna vrata in je v dobrem stanju.

Do lepih plaž se lahko sprehodimo, še veliko lepše in manj obljudene pa so dostopne z ladjo (lastni ali lokalni taksi čolni). Samo mesto je razmeroma mirno, ima le en večji in dva manjša hotela ter nekaj zasebnih nastanitev. Ob obali in po hribih nad Punatom je veliko sprehajalnih poti, varnih kolesarskih stez in drugih možnosti za rekreacijo. Ponuja tudi znan in varen deskarski hotspot, ko piha burja. Obstaja možnost najema jadrnic in motornih čolnov. 

Ob obali in po gričih nad Punatom je veliko sprehajalnih poti ter drugih možnosti za rekreacijo. Otok Krk ima skoraj 500 km varnih kolesarskih stez in cca. 300 km sprehajalnih poti. Obstaja 7-dnevna pot Camino Krk. Ponuja tudi znano in varno deskarsko točko, ko piha burja. Obstaja možnost najema jadrnic in motornih čolnov. Organiziranih je veliko dogodkov, kot so koncerti (nekateri klasični v samostanu), folklorne predstave, ribiški dnevi, regate itd. Izven sezone se tudi veliko dogaja, na primer dnevi oljk z obiranjem oljk in kulinarični dogodki.

Otok Krk se ponaša z odlično dostopnostjo, in sicer z avtom čez most (otoške ceste so dobre in varne), z vlakom (lahko se pripeljete do mesta Reka, kjer je potrebno prestopiti na avtobus). Letališče na otoku Krku je 30km oddaljeno od Punata. Parkiranje je ulično, plačljivo v visoki sezoni. V samem Punatu je vse dosegljivo peš, avto ni potreben.

Odlična priložnost za nakup pristne otoške hiše na Krku. Za več informacij sem vam z veseljem na voljo, Boris 051323333.

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković