Ponudba

Ljubljana mesto, Center980.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:142 m2Leto gradnje:2023

Posrednik

Boris Milaković

  • Dodatno
    BalkonKletPokrito parkiriščeDvigalo
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Lega
    Jug

Podroben opis nepremičnine

V najnovejši ljubljanski palači Schellenburg ekskluzivno prodamo stanovanje, ki je orientirano proti jugu in ima tako zagotovljeno celodnevno osončenost, ima pa tudi odprt pogled med dvema vilama, kar je verjetno najboljša lega v stavbi. Stanovanju pripadata in sta vključeni v ceno dve izjemno veliki parkirni mesti (vsako po 17 m2). Bivalne površine je 120 m2, loža meri 6,5, shramba v kleti pa kar 15 m2!

Schellenburg je stanovanjski kompleks, ki bo stanovalcem nudil najvišjo kakovost življenja in udobje bivanja. Odlikujejo ga domišljeni tlorisi, vrhunski materiali, fasada iz kamna ter izredno trdnega in odpornega steklobetona, 30-letno jamstvo na okna ter gradnja v skladu z merili vodilnega svetovnega certifikata za trajnostno projektiranje in gradnjo Breeam. Objekt se z vidika ogrevanja uvršča v energetski razred A1 in spada med skoraj nič energijske stavbe.

Na obiskovalce bo zagotovo največji vtis naredila sama stavba s svojo harmonično dovršeno svetlo fasado in velikimi okni, francoskimi balkoni. Prav gotovo jih bo navdušila tudi reprezentativna avla z recepcijo 24/7 (concierge) in notranji interier Palače Schellenburg, ki se potem iz sprejemne avle nadaljuje po vseh nadstropjih do vhodnih vrat v stanovanja.

V Palači Schellenburg so 4 stopnišča in 4 dvigala, kar pomeni, da vsako dvigalo servisira le po 3 do 4 stanovanja na nadstropje. 

Za vrhunsko udobje bivanja bodo poskrbeli sodobni sistemi prezračevanja, hlajenja in ogrevanja ter verjetno najboljša in najvarčnejša okna na trgu (alu-les), ki v kombinaciji s fasado zagotavljajo, da je Schellenburg skoraj nič energijska stavba

Stanovanje je praktično že dokončano, vgrajene so luči, kopalniška oprema in seveda parket. Stanovanje je spremenjeno v dvosobno, z manjšim posegom ga je možno vrniti v originalni tloris z dvema spalnicama (trisobno). Na račun južne spalnice je dodatno površino dobil dnevni prostor in nastala je dodatna garderobna soba. Prevzem bo možen v decembru ali januarju.

Kupec ne plača provizije.

Za več informacij sem vam z veseljem na voljo:  b.milakovic@reitenburg.si ali boris.milakovic@qudos.si ali 051323333, Boris Milaković

 

 

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković