Ponudba

Gorenjska, Škofja Loka328.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:134 m2Leto gradnje:1940

Posrednik

Lendita A. Sinani

 • Dodatno
  AtrijKletPokrito parkiriščeParkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  OljeKlimaElektrika
 • Luksuz
  KlimaZelo sončnoLep razgledBližina naraveMirna lokacijaDizajnerskoŽivali dovoljene

Podroben opis nepremičnine

Prodamo urejeno 4-sobno  stanovanje, ki se nahaja na odlični lokaciji v naselju Virmaše. V bližini je vsa pomembna infrastruktura.

Večstanovanjska stavba v kateri se stanovanje nahaja je urejena in lepo vzdrževana. Parkira se ob stavbi, kjer je dovolj parkirnih mest ( 2 lastniški pokriti parkirni mesti) ter 1 parkirno mesto za obiskovalce.

 Stanovanje je sestavljeno iz hodnika ,2 spalnic, otroške sobe, kopalnice z wc-jem, dnevnobivalnega prostora, ter kuhinje. Stanovanju pripada tudi pomožni prostor, ki je izjemno prostoren, saj meri kar 74 m2 ter lastniška parcela v izmeri 160 m2.

Leta 2021 je bilo stanovanje popolnoma prenovljeno ter moderno opremljeno. Leta 2023 so zamenjana vsa oknna, ki so sedaj 3- slojna ter hiši dodali še dodatno svetlobo, saj so na novo narejeni tudi francoski balkoni.

Ogrevanje je urejeno, sej je v stanovanju možnost ogrevanja na kurilno olje ali pa  ogrevanje z IR paneli, optika je napeljana. Etažna lastnina je vzpostavljena. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Stanovanje je primerno za družine, saj se nahaja v mirni okolici, ki nudi prijetno okolje za bivanje. Iz stanovanja je prečudovit razgled na okoliške hribe.

Za vse informacije v zvezi z nepremičnino, sem vam z veseljem na voljo.

Vljudno vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta

Lendita A. Sinani