Ponudba

Ljubljana mesto, Center899.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:119.75 m2Leto gradnje:2023

Posrednik

Luka Marinko

 • Dodatno
  DvigaloTerasaPokrito parkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Jug
 • Luksuz
  DizajnerskoTip-top

Podroben opis nepremičnine

V centru Ljubljane je v zaključnih fazah gradnje stanovanjski kompleks, ki bo stanovalcem nudil najvišjo kakovost življenja in udobje bivanja. Odlikujejo ga domišljeni tlorisi, vrhunski materiali, fasada iz kamna ter izredno trdnega in odpornega steklobetona, 30-letno jamstvo na okna ter gradnja v skladu z merili vodilnega svetovnega certifikata za trajnostno projektiranje in gradnjo Breeam. Objekt se z vidika ogrevanja uvršča v energetski razred A1 in spada med skoraj nič energijske stavbe.

 

Predstavljamo vam dvosobno rezidenčno stanovanje v tretjem nadstropju Palače Schellenburg, ki se gradi ob Župančičevi ulici, med parkom Tivoli in Argentinskim parkom.

Stanovanje je odlično pozicionirano in gleda v predverje palače Schellenburg. Dnevnobivalni prostor s teraso je orientiran na jug in v prostore prepušča obilo svetlobe. S  terase je prekrasen pogled na predverje palače Schellenburg, Evangeličansko cerkev Primoža Trrubarja in Park slovenske reformacije. Tloris stanovanja je premišljen in ima maksimalno izkoriščen prostor. Dnevnobivalni prostor meri kar 53,64 m2, glavna spalnica (master bedroom) z garderobo, en-suit kopalnico meri 29,57 m2. Stanovanju pripada tudi shramba v velikosti 10,97 m2 in dve lastniški parkirni mesti v garažni hiši pod palačo. 

Na obiskovalce bo zagotovo največji vtis naredila sama stavba s svojo harmonično dovršeno svetlo fasado in velikimi okni, francoskimi balkoni. Prav gotovo jih bo navdušila tudi reprezentativna avla z recepcijo 24/7 (concierge) in notranji interier Palače Schellenburg, ki se potem iz sprejemne avle nadaljuje po vseh nadstropjih do vhodnih vrat v stanovanja.

V Palači Schellenburg so 4 stopnišča in 4 dvigala, kar pomeni, da vsako dvigalo servisira le po 3 do 4 stanovanja na nadstropje. 

Za vrhunsko udobje bivanja bodo poskrbeli sodobni sistemi prezračevanja, hlajenja in ogrevanja ter verjetno najboljša in najvarčnejša okna na trgu (alu-les), ki v kombinaciji s fasado zagotavljajo, da bo Schellenburg skoraj nič energijska stavba, zgrajena v skladu z merili vodilnega svetovnega certifikata za trajnostno projektiranje in gradnjo Breeam. V kopalnicah bodo položene ploščice svetlih tonov in velikih dimenzij (150x75 cm), v sobah pa čudovit hrastov parket (oljen). V vseh prostorih bodo v spuščenem stropu nameščene led luči. 

Palača Schellenburg bo vseljiva do konca letošnjega leta, medtem ko je Vila Schellenburg že končana.

Cena 899.000,00 EUR vključuje stanovanje v 3. nadstropju (03.15), shrambo, dve parkirni mesti in DDV.  

Schellenburg ni samo še ena stavba, še en projekt, ni beton in niso kvadrati. Je čisto nekaj drugega. Schellenburg je prvinsko veselje do življenja, Joie de vivre, Dolce Vita! To je Schellenburg!

Vaš Schellenburg agent Luka Marinko041 988 600 (luka.marinko@qudos.si)

Vabljeni na ogled tega vrhunskega stanovanja v živo! Na voljo pa je tudi še nekaj drugih stanovanj.

Kontaktiraj agenta

Luka Marinko