Ponudba

Gorenjska, Cerklje na Gorenjskem315.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:203 m2Parcela:388 m2Leto gradnje:1978

Posrednik

Lendita A. Sinani

 • Dodatno
  BalkonAtrijVrtTerasaKletPokrito parkiriščeParkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Plin
 • Luksuz
  Lep razgledBližina naraveZelo sončnoMirna lokacijaŽivali dovoljeneKlima

Podroben opis nepremičnine

Prodamo samostojno hišo z garažo, ki se nahaja v manjši gorenjski vasi Zgornji Brnik sredi rodovitnega Cerkljanskega polja, od koder se odpirajo sanjski pogledi proti Kamniško Savinjskim Alpam. Vas je oddaljena 3 km od letališča Ljubljana, 8 km od Kranja in 20 km od Ljubljane.

Hiše je zgrajena skladno z gradbenim dovoljenjem iz leta 1978, obsega polklet, visoko pritličje, nadstropje in podstrešje, cca 140 m2 bivalnega prostora, garaža je 35 m2 velika, terasa 20 m2, klet 10 m2. Zadaj za hišo je še lesena lopa.

V pritličju je izdelano in popolnoma obnovljeno prostorno dvosobno stanovanje s kopalnico, shrambo, veliko spalnico ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, v nadstropju pa je nedokončano stanovanje s kopalnico in tremi velikimi prostori (dokončana je le ena soba). Preostali del hiše (izjema je torej pritličje) je potreben obnove oz. dokončanja, nove inštalacije so že napeljane po celi hiši, prav tako je potrebno dokončati tudi zunanji del (balkon v pritličju in terasa  v nadstropju...). Je pa hiša v veliko boljšem stanju, kot pa morda izgleda na prvi pogled od zunaj. Okna so nova PVC, z roletami, prav tako so nova PVC vhodna vrata.

Hiša je klimatizirana, ogrevanje je radiatorsko, energent je zemeljski plin.

Očarala vas bo mirna in lahko dostopna lokacija, zahodna orientacija dnevnobivalnih prostorov oziroma teras, hiša lahko funkcionira kot velika enodružinska ali pa po želji dvostanovanjska hiša, garaža, več parkirnih mest ob hiši, vse potrebno za udobno življenje pa se nahaja v sosednjih Cerkljah (1km oddaljene).

Kontaktiraj agenta

Lendita A. Sinani