Ponudba

Obalno - kraška, Piran765.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:187 m2Parcela:268 m2Leto gradnje:1989

Posrednik

Jerca Hernaus

 • Dodatno
  BalkonAtrijVrtTerasaPokrito parkiriščeParkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Lega
  Jug
 • Luksuz
  Klima

Podroben opis nepremičnine

Vrhunska lokacija v Portorožu, samostojna hiša s čudovitim pogledom na morje in Portorož. Velike terase, velike sobe, visoki stropi, odprt pogled - v strnjenem naselju imate občutek popolne intime! Dve zunanji parkirni mesti in eno v garaži. Hiša je zadnja v ulici, mimo nje ne vozijo avtomobili. Do glavne portoroške Centralne plaže je le 5 minut hoda.

Hiša je odlično grajena, v pravem mediteranskem slogu, z velikimi okenskimi odprtinami, iz vsake sobe je izhod na teraso, z vsake terase se odpira krasen pogled na morje. Resda je potrebna osvežitve (zamenjati je treba okna in notranja vrata, obnoviti toaletne prostore ter zamenjati opremo), a osnova je fantastična, tlorisi so premišljeni in moderni.

V pritličju se nahaja zelo velik dnevni prostor in ločena kuhinja, iz obeh je dostop na veliko teraso s pogledom na morje (dnevno sobo in kuhinjo je možno tudi združiti), kopalnica in poleg vhoda še garaža. Kljub novozgrajeni hiši na spodnji parceli, se še vedno zelo lepo vidi s terase zelo velik del slovenske in hrvaške obale.

V nadstropju pa so tri velike sobe, iz vsake dostopamo na teraso s pogledom na morje, kopalnica in manjši balkon. Vogalna soba je tako velika, da se lahko po potrebi spremeni v dnevnobivalni prostor, s tem postane prvo nadstropje samostojno stanovanje. Vse sobe so klimatizirane.

Hiša je zgrajena skladno z gradbenim dovoljenjem, zemljiškoknjižno stanje je urejeno, brez bremen. Je zadnja v ulici, mimo nje ne vozijo avtomobili.

 Odlična priložnost za nakup hiše, ki vam lahko sredi Portoroža nudi prijeten dom čez celo leto ali pa udobno pribežališče v vročih poletnih dneh. 

Hiša se odlično oddaja prek platform za turistični kratkoročni najem, tako da je tudi iz tega vidika odlična investicijska priložnost!

Kontaktiraj agenta

Jerca Hernaus