Ponudba

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik590.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:218.3 m2Parcela:543 m2Leto gradnje:1969

Posrednik

Dejan Djukanović

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija

Podroben opis nepremičnine

V jugozahodnem delu Ljubljane, sredi urejenega in mirnega naselja družinskih hiš, prodamo kakovostno grajeno hišo na priljubljeni in hitro dostopni lokaciji, saj je le nekaj minut vožnje oddaljena od mestnega središča ter na drugi strani nedaleč od obvoznice.

Hiša obsega dve etaži, in sicer v pritličnem delu je dneva soba s kuhinjo, ki se lahko spremeni v en velik prostor z izhodom na sprednje dvoriščekopalnica, shramba, ter garaža.

V prvem nadstropju imamo štiri spalnice (tri velike z izhodom na balkon) ter kabinet in kopalnico.

Zadaj za hišo se nahaja velik ozelenjen vrt, izdelan pa je tudi prizidek k hiši (spodaj garaža in zgoraj velika soba).

Severno od parcele oz. celotnega naselja se nahaja kmetijsko zemljišče, ki pripada Biotehniški fakulteti (Univerza v Ljubljani), kar pomeni, da verjetno ne bo gradbenih presenečenj na tem zemljišču.

Ogrevanje je centralno z radiatorji preko plinske peči (zemeljski plin). Okna so lesena, dvoslojna. Streha je bila obnovljena leta 1995.

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: avtobusna postja LPP, OŠ Vič, vrtec Vrhovci, zasebni vrtec v sami soseski, fakultete, več trgovin, in sicer Mercator, Hofer, Eurospin itd., skratka vse, kar je potrebno za nemoteno in udobno življenje urbane družine.

Hiša je potrebna obnove, kar novemu lastniku omogoča ureditev po lastnih željah. Ima pa hiša že v osnovi odlično razporeditev prostorov, dnevni prostori spodaj in spalnice v nadstropju so namreč vsi orientirani proti jugu, kar zagotavlja veliko svetlobe in najboljšo osončenost

Zemljišknoknjižno stanje je urejeno, brez hipotek, prevzem je možen takoj po plačilu kupnine.

Pogoj prodaje: kupec prodajalcu povrne del stroškov posredovanja v višini 2% od dosežene pogodbene cene plus DDV.

Redka priložnost za nakup hiše v tej ulici. Vabljeni na ogled. Za dodatne informacije sem vam z veseljem na voljo, Dejan 041 988 900.

Kontaktiraj agenta

Dejan Djukanović