Ponudba

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik563.600 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:92 m2Leto gradnje:2024

Posrednik

Boris Milaković

  • Dodatno
    BalkonPokrito parkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Lega
    JugVzhod

Podroben opis nepremičnine

Gradi se manjši vila blok z le štirimi enotami na zelo zaželeni in glede dostopa ugodni lokaciji, na jugozahodnem delu Ljubljane, znotraj obroča. Oddaljenost do mestnega jedra z avtomobilom ali kolesom je 10-15 minut, z mestno linijo LPP 14 pa približno 20 minut. Dostop do AC obroča je hiter in enostaven, uporablja se lahko izvoz Brdo ali LJ-zahod.

Pri snovanju Vile Brdo je bilo veliko pozornosti posvečeno pravilni umestitvi le-te v okolje pretežno eno in dvodružinskih hiš in seveda kasnejši ekonomičnosti objekta. Poraba energije za ogrevanje in s tem povezani stroški bodo minimalni (energetski razred B1), vsako stanovanje bo imelo lastno toplotno črpalko zrak-voda, ki v kombinaciji s talnim ogrevanjem poskrbi za majhno porabo energije in obenem nudi največje udobje stanovalcem. Za hlajenje bo izvedena predinstalacija, in sicer za vsako sobo posebej. Vsa ogrevalna in hladilna oprema bo montirana zunaj stanovanja zaradi boljše izkoriščenosti notranjega prostora in nemotečega delovanja.

Vsaki stanovanjski enoti pripadata dve parkirni mesti in shramba v pritličju stavbe. Vsako parkirišče ima lastni priključek za vodo in možnost izdelave elektro polnilnice.

Najbližja trgovina Mercator, bankomat in postajališče LPP linija 14, so oddaljeni le 70 metrov, Vrtec Brdo 150m, Osnovna šola Vrhovci in trgovina Spar 400m. Storitev souporabe vozil Avant2go je na voljo na dveh bližnjih lokacijah, v Tehnološkem parku in v soseski Zeleni gaj. 

Cesta na Brdo, ob kateri stoji Vila blok Brdo, je bila nedavno v celoti rekonstruirana, hrup je kljub bližini ceste minimalen. V bližini ni industrijskih objektov ali obrti. Proti zahodu je iz objekta odprt pogled proti vrhu Klobuka, na vzhodu proti mestu in Ljubljanskemu gradu, proti jugu pa na Krim. Vsa stanovanja bodo imela na jugu odprte poglede, kar omogoča v celoti steklena južna fasada kot tudi oddaljenost do sosednjih objektov, ki znaša okvirno 30 metrov.

Oglaševana cena 563.600 eur velja za stanovanje št. 3, ki se nahaja v prvem nadstropju in ima JV lego, izdelano na ključ, cena vključuje DDV. Za primerjavo, cena zrcalnega stanovanja z JZ lego (stanovanje S1) je 575.000 eur, cena stanovanja v drugem nadstropju z JZ lego (to je  stanovanje št. S2) pa je 621.500 eur. Stanovanje S3 je prodano (JV lega, drugo nadstropje).

Projekt financira banka Sparkasse, zato bodo imeli kupci pri tej banki ugodnejše pogoje pri najemu kredita za nakup stanovanja v Vila bloku Brdo. Prav tako bodo kupci deležni ugodnejših pogojev pri nakupu opreme (kuhinje...).

V poplavi novih stolpnic in velikih blokov je prava osvežitev na našem trgu manjši vila blok, ki se kljub sodobni obliki neopazno zlije z okoliškimi objekti. Ugodna lokacija, moderna arhitektura, trajnostna naravnanost objekta in nizki obratovalni stroški so lastnosti, ki prepričajo. Za več informacij glede tlorisov, gradbenega dovoljenja, splošnih pogojev prodaje, opreme... sem vam z veseljem na voljo, 051 323 333, boris.milakovic@qudos.si

Kupec ne plača provizije.

 

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković