Ponudba

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik980.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:167 m2Parcela:244.5 m2Leto gradnje:2023

Posrednik

Jerca Hernaus

  • Dodatno
    VrtAtrijTerasaParkirišče
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

Prodamo dve stanovanjski enoti v edinstveni stavbi priznanega arhitekturnega biroja Bevk-Perović.

Moderen in unikaten dvojček se nahaja v mirni ulici, obdani z drevesi in nedaleč od središča mesta. Zasnovan in zgrajen je tako, da sta stanovanjski enoti funkcionalno popolnoma ločeni in se medsebojno ne motita. 

Pritličje obsega vhodni prostor, odprt dnevnobivalni del z izhodom na teraso/vrt, kuhinjo in jedilnico, toaleto in utiliti. Dnevni prostor je orientiran na južno stran, kar zagotavlja veliko naravne svetlobe. Posebnost tega prostora je dvoetažna višina, ki prostoru poleg velikih oken nudi dodatno svetlobo ter občutek prostornosti.

V nadstropju sta dve spalnici, kopalnica ter garderobni del.

V mansardi se nahajajo kabinet, kopalnica ter velika spalnica z izhodom na odprto teraso, ki prostoru in celotni hiši daje dodatno unikatnost.

Atrija obeh enot ločujeta vrtni lopi, kar omogoča še večjo zasebnost. Vsaka enota ima ob objektu ploščad iz brušenega betona z dvema parkirnima mestoma.

Pri gradnji so uporabljeni zelo kakovostni in trajni materiali. Vsaka od enot ima nesimetrično dvokapno streho iz titan cinkove pločevine, žlebovi so skriti oziroma vidni v obliki odtočne verige. Fasada proizvajalca STO bo oblečena v kameno volno. Okna so alu /les, opremljena z zunanjimi senčili na električni pogon ter okenskimi policami iz aluminija. Notranji hodniki bodo v teraco izvedbi. Ogrevanje je s toplotno črpalko (vključena v ceno). V hiši je talno gretje ter predpriprava za rekuperacijo in hlajenje, predpriprava za kuhinjsko napo BORA ter predpriprava za polnilno postajo za električna vozila. Vhodna vrata se odpirajo na prstni vtis. Stikala in vtičnice bodo vgrajeni, prav tako ograja na stopnišču (leseni sendvič paneli). Kupec si v dogovoru z investitorjem izbere parket in keramiko. Terasa pred dnevnim prostorom bo lesena, vrtna lopa iz macesna. Predviden zaključek del oktober 2023. Po končani gradnji bo okolica urejena in zelena. Dovozne poti bodo tlakovane.

Odlična lokacija nudi vso potrebno infrastrukturo za sodoben način življenja, hkrati pa zagotavlja obilico miru za prijetno bivanje.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

DDV je vključen v ceno.  Kupec ne plača provizije.

Trenutno sta na voljo obe enoti. Ne zamudite priložnosti in me pokličite za ogled in dodatne informacije! Jerca 040 770 930.

Kontaktiraj agenta

Jerca Hernaus