Ponudba

Ljubljana mesto, Center550.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:94.3 m2Leto gradnje:1735

Posrednik

Jerca Hernaus

 • Dodatno
  Balkon
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Talno gretje
 • Luksuz
  Staromeščansko

Podroben opis nepremičnine

Popolnoma obnovljeno trisobno stanovanje v centru Ljubljane, nedaleč od mestne tržnice.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju staromeščanske stavbe, ki je v procesu popolne prenove. V skladu s statičnimi zahtevami je v celoti obnovljeno tudi stanovanje: nove medetažne konstrukcije, vodovodne cevi, kanalizacija, električne napeljave, talno gretje, okna, protivlomna vrata... Fasada in streha bosta popolnoma obnovljeni. Predviden zaključek del spomladi 2024. Kupec lahko izbere parket in keramiko..

Stanovanje meri 85,4 m2 uporabne površine. Obsega predprostor, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na čudovit balkon (8,9 m2), kopalnico, hodnik ter dve spalnici. Dnevnobivalni del je orientiran na jug, kar zagotavlja veliko sončne svetlobedodaten čar prostoru pa dajejo velika, impozantna oknaVisoki stropi še poudarijo občutek prostornosti.

Odlična lokacija nudi vse za udobno bivanje v centru mesta. Le nekaj korakov nas loči do glavne Ljubljanske tržnice, vzpenjače, Ljubljanskega gradu, Pravne fakultete, Gimnazije Poljane, trgovin, restavracij, nedaleč se nahaja UKC. 

Parkiranje za stanovalce je urejeno z dovolilnico MOL na ulicah v okolici stavbe. V parkirni hiši Kapitelj je mogoče urediti abonma, ki je za stanovalce v Centru mesta ugodnejši.

Etažna lastnina je vzpostavljena, ZK stanje je urejeno.

Za dodatne informacije in ogled tega lepega stanovanja sem vam z veseljem na voljo!

Kontaktiraj agenta

Jerca Hernaus