Ponudba

Savinjska, Celje399.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:134.5 m2Parcela:459 m2Leto gradnje:2023

 • Dodatno
  BalkonVrtTerasaPokrito parkiriščeParkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaOptika
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Lega
  JugZahod
 • Luksuz
  KlimaZelo sončnoMirna lokacija

Kaj je v bližini?

Avtobusna postaja0.6 km / 8 min
Pekarna0.2 km / 3 min
Pošta1.0 km / 12 min
Trgovina1.0 km / 12 min
Šola1.6 km / 20 min

Podroben opis nepremičnine

Novogradnja v Trnovljah pri Celju v družinskem okolju. Na voljo le še ena enota. Gradnja na ključ!

V naselju novih hiš prodamo simpatičen dvojček, ki se nahaja se na mirni lokaciji, ne daleč stran od nakupovalnih centrov (city center in planet tuš), avtobusne postaje, pekarne, pošte. Odlikuje ga kvalitetna izdelava, privlačna arhitektura, dobra prometna povezljivost. (Do avtocestnega priključka Celje-Center je le 5min vožnje). Zgrajen je  po modernih smernicah z ravno streho in velikimi steklenimi površinami. Posamezna enota je velika 134,5 m2 in od tega ima 116,1 m2 bivalne površine

Sestavljen je iz pritličja in nadstropja: V pritličju se nahaja: velik dnevnobivalni prostor z izhodom na zunanjo teraso, kopalnica z wc-jem, tušem s kanaleto in umivalnikom ter utility, kjer se nahaja toplotna črpalka. V nadstropju se nahaja: kopalnica s tušem s kanaleto, wc in umivalnik in tri prostorne spalnice. dve spalnici imata izhod na balkon.

Cena: 399.000,00 EUR z vključenim DDV. Prodaja se na ključ oz v 5. gradbeni fazi, kar pomeni, da za vselitev potrebujete le še svojo opremo. 5 faza vključuje:

- izvedbo električnih inštalacij, strojnih inštalacij, zaključnih gradbenih del, fasade, strehe, oken

- vgrajeno toplotno črpalko, dveh klimatskih naprav in polnilno postajo za električna vozila

- vgrajen prezračevalc zraka v utilitiju

- izdelavo nadstreška za dva avtomobila

- tlakovanje betonske terase in poti ob hiši s kvalitetno keramiko v antracit barvi

- asfaltirano dvorišče

- ograjeno parcelo

- travnato zelenico

TEHNIČNE INFORMACIJE:

GRADBENA KONSTRUKCIJA: Dvojček je klasično zgrajen z modularnimi bloki. Stopnice med etažama so betonske. STREHA: Streha je ravna in je narejena v naklonu za odtekanje meteorne vode. Izolirana je v debelini 30cm.FASADA: Fasada je v beli svetlikajoči se barvi v debelini 20 cm. OKNA: Okna so trislojna PVC v kombinaciji bele in antracit barve z ustreznimi karakteristikami glede toplotne prevodnosti, s steklom v debelini 4mm. Za senčenje bodo vgrajene podometne električne zunanje žaluzije s komarniki. OGREVANJE:  talno gretje preko toplotne črpalke tipa zrak-voda znamke Mitsubishi. TLAKI: v pritličju je položena kvalitetna keramika. v nadstropju je položen vinil.  BALKONSKA OGRAJA: perforirana pločevina v antracit barvi. OGRAJA NA PARCELI: dvojček bo ograjen z ograjo v antracit barvi. INTERNET: optika

Trenutno je v fazi beljenja in čiščenja.  V naslednjih tednih bo izveden nadstrešek za dva avtomobila, asfaltiranje dvorišča, ograditev parcele z ograjo in zazelenitev. Vložena je že dokumentacija za pridobitev uporabnega dovoljenja.

V kolikor morate za nakup hiše prodati vašo nepremičnino, vam bomo z veseljem pomagali pri prodaji.

Za več informacij prosim pokličite. Vljudno vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta