Ponudba

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik1.000.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:240 m2Parcela:220 m2Leto gradnje:2024

 • Dodatno
  AtrijVrtTerasaPokrito parkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplotna črpalka
 • Luksuz
  KlimaZelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Na izvrstni lokaciji v središču najbolj zaželenega dela Ljubljane za bivanje, v Trnovem, se pričenja gradnja štirih vrstnih hiš. Hiše bodo izdelane na ključ in predvidoma dokončane sredi leta 2024. Parcela leži v mirnem naselju in je le 500 metrov oddaljena od Ljubljanice in starega mestnega jedra.

Vse štiri enote bodo nudile odlične bivanjske pogoje in zasebnost, veliki in zračni prostori z visokimi stropi v kombinaciji z razkošnimi steklenimi površinami bodo omogočili odlično osvetljenost in osončenost. 

Orientacija hiš je idealna, dostop z avtomobili je po severni strani parcele, največje steklene površine in atriji pa so seveda obrnjeni proti jugu. Dnevnobivalni prostor v zunanjih enotah je velik cca 56 m2, v notranjih pa kar 60 m2. Neto stanovanjska površina bo cca 186 m2 plus velika terasa v mansardi (21 m2) in terasa  z atrijem v pritličju vsake enote (48 m2). 

Etažnost: pritličje + nadstropje + mansarda. Višina stropov bo nadstandardna. V tej fazi se je seveda možno prilagajati željam in potrebam kupcev. Bodo pa hiše zagotovo izpolnjevale najvišje standarde glede gradnje, energetske učinkovitosti in udobja bivanja

Vsaki hiši pripadata dve nadkriti parkirni mesti, urejeno pa bo tudi parkiranje za goste, v okolici hiš je tudi veliko javnih parkirnih mest. Celotna posest bo ograjena.

Sodobna in privlačna arhitektura bo zagotovo privabljala poglede mimoidočih. Vrhunska lokacija v Trnovem ob Jeranovi si prav gotovo zasluži arhitekturno izstopajoč objekt!

Za več informacij sem vam z veseljem na voljo, 051 323 333. Cena končne hiše je 1,050.000 eur, notranje pa 1,000.000 eur. Cena vključuje DDV. Kupec ne plača provizije.

Kontaktiraj agenta