Ponudba

Gorenjska, Kranj499.500 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:353 m2Leto gradnje:2018

Posrednik

Boris Milaković

  • Dodatno
    AtrijVrtTerasaKletPokrito parkirišče
  • Ogrevanje
    Plin

Podroben opis nepremičnine

Na samem robu Stražišča, neposredno ob zelenih površinah in ob vznožju Šmarjetne gore in Sv. Jošta, se nahaja urejena soseska, kjer so hiše redkeje posejane in kjer imajo ulice najlepša naravna imena: Pot na Jošta, Prisojna ulica in Na Vinograd. V eni od novejših dvostanovanjskih hiš prodamo stanovanje, ki se nahaja v spodnji polovici hiše. Pripada mu tudi lastniški atrij/terasa in garaža za dva avtomobila. Možna menjava za manjšo hišo ali stanovanje v Ljubljani ali okolici.

Predmetno stanovanje predstavlja celo pritlično in kletno etažo večje dvostanovanjske hiše z ločenimi priključki (medtem ko se drugo stanovanje nahaja v prvem nadstropju). Pripada mu zemljišče velikosti 294 m2.

Stanovanje v pritličju obsega velik dnevnobivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter shrambo ob kuhinji. Iz dnevne sobe dostopamo na veliko teraso,  ki se nahaja na zahodni strani hiše. S terase se odpira čudovit pogled proti Šmarjetni gori

Poleg osrednjega dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico so v pritličju še tri spalnice, kopalnica in wc. V polkletni etaži, ki je delno izdelana, je možno izdelati ločeno stanovanje z lastnim vhodom, le-to sestoji iz dveh zelo velikih sob (v eni so tudi priključki za kuhinjo), ene manjše sobe, velike kopalnice, utiliija, shrambe/kurilnice. 

Neto tlorisna stanovanjska površina znaša 210 m, bruto pa kar 353 m2. Torej veliko prostora za večjo družino ali pa se preprosto ekstra prostor uporabi za domačo pisarno, igralnico, fitnes, wellness ali kaj podobnega. 

Hiša je torej dvostanovanjska, etažna lastnina je vzpostavljena, ima gradbeno dovoljenje za dvostanovanjsko hišo, uporabno dovoljenje pa je v fazi pridobivanja. 

Hiša lahko postane udoben dom nekomu, ki mu veliko pomenita naravno okolje in mir ter velik, odprt bivalni prostor z izhodom na čudovito teraso. 

Ogrevanje je kombinacija talnega in radiatorskega gretja, energent je zemeljski plin. Mesečni stroški so nizki. Prodaja se lahko opremljeno.

Lepo vabljeni na ogled.

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković