Ponudba

Ljubljana mesto, Center858.585 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:130 m2Leto gradnje:2023

Posrednik

Boris Milaković

 • Dodatno
  BalkonPokrito parkiriščeDvigalo
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacija
 • Ogrevanje
  Talno gretje
 • Lega
  Jug
 • Luksuz
  KlimaBližina narave

Podroben opis nepremičnine

V centru Ljubljane je v zaključnih fazah gradnje stanovanjski kompleks, ki bo stanovalcem nudil najvišjo kakovost življenja in udobje bivanja. Odlikujejo ga domišljeni tlorisi, vrhunski materiali, fasada iz kamna ter izredno trdnega in odpornega steklobetona, 30-letno jamstvo na okna ter gradnja v skladu z merili vodilnega svetovnega certifikata za trajnostno projektiranje in gradnjo Breeam. Objekt se z vidika ogrevanja uvršča v energetski razred A1 in spada med skoraj nič energijske stavbe.

Predstavljam vam trisobno stanovanje v Palači Schellenburg, ki se gradi ob Župančičevi ulici, med parkom Tivoli in Argentinskim parkom.

Stanovanje je v celoti orientirano proti jugu. Dnevnobivalni prostor s kuhinjo in jedilnico meri 47 m2. Glavna spalnica z garderobo in en-suit kopalnico (master bedroom) meri 27 m2, manjša spalnica pa 15 m2. Stanovanju pripada tudi shramba v velikosti 15 m2. Višina stropov je 2,80 m.

Na obiskovalce bo zagotovo največji vtis naredila sama stavba s svojo harmonično dovršeno svetlo fasado in velikimi okni, francoskimi balkoni. Prav gotovo jih bo navdušila tudi reprezentativna avla z recepcijo 24/7 (concierge) in notranji interier Palače Schellenburg, ki se potem iz sprejemne avle nadaljuje po vseh nadstropjih do vhodnih vrat v stanovanja.

V Palači Schellenburg so 4 stopnišča in 4 dvigala, kar pomeni, da vsako dvigalo servisira le po 3 do 4 stanovanja na nadstropje. 

Za vrhunsko udobje bivanja bodo poskrbeli sodobni sistemi prezračevanja, hlajenja in ogrevanja ter verjetno najboljša in najvarčnejša okna na trgu (alu-les), ki v kombinaciji s fasado zagotavljajo, da bo Schellenburg skoraj nič energijska stavba, zgrajena v skladu z merili vodilnega svetovnega certifikata za trajnostno projektiranje in gradnjo Breeam. V kopalnicah bodo položene ploščice svetlih tonov in velikih dimenzij (150x75 cm), v sobah pa čudovit hrastov parket (oljen). V vseh prostorih bodo v spuščenem stropu nameščene led luči. 

Schellenburg ni od včeraj, je intimna zgodba, ki jo pišemo že več kot 15 let. Zgodba, ki se v Ljubljani zagotovo ne bo ponovila vsaj naslednjih dvajset ali trideset let. V tem edinem življenju se nam torej ponuja priložnost, da soustvarimo nekaj lepega, nekaj, kar bomo z veseljem in ponosom zapustili zanamcem. Izkoristimo to priložnost.

Dovolite mi, da vam podrobneje predstavim stanovanja, ki so še na voljo, najprej ob kavi v naši pisarni v centru mesta nedaleč od Schellenburga, nato pa si lahko stanovanja ogledamo tudi v živo. Stanovanja so že v fazi, ko dobivajo končno podobo, postavljene so predelne stene, ponekod tudi že keramika.

Palača Schellenburg bo vseljiva do konca letošnjega leta, medtem ko je Vila Schellenburg že končana.

Cena 858.585 EUR vključuje stanovanje v 2. nadstropju (02.16), shrambo, eno parkirno mesto in DDV.  

Cena podobnega stanovanja v 1. nadstropju (01.16) je 826.000 EUR (123 m2). Kupec ne plača provizije.

Boris Milaković, 051 323 333, b.milakovic@reitenburg.si

Kontaktiraj agenta

Boris Milaković