Ponudba

Ljubljana mesto, Center185.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:36.3 m2Leto gradnje:1735

  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Ogrevanje
    Talno gretje
  • Lega
    Jug

Podroben opis nepremičnine

Popolnoma obnovljena prostorna garsonjera z ločeno kuhinjsko nišo v centru Ljubljane, nedaleč od mestne tržnice.

Garsonjera se nahaja v prvem nadstropju  staromeščanske stavbe, ki je v procesu popolne prenove. V skladu s statičnimi zahtevami je v celoti obnovljena tudi garsonjera: nove medetažne konstrukcije, vodovodne cevi, kanalizacija, električne napeljave, talno gretje, okna, protivlomna vrata... Ogrevanje s toplotno črpalko (TČ vključena v prodajno ceno) v povezavi s talnim gretjem zagotavlja izjemno nizke stroške ogrevanja. Fasada in streha bosta obnovljeni spomladi. Po dogovoru z investitorjem se položita tudi parket in keramika (vključeno v prodajno ceno). 

Garsonjera je prostorna, razgibana, orientirana na jug, kar zagotavlja veliko sončne svetlobe, obenem pa nudi tudi veliko miru, ker je obrnjena stran od Poljanske ceste. Visoki stropi še poudarijo občutek prostornosti.

Obsega: velik predprostor (9,25 m2), kamor lahko umestimo tudi posteljo, dnevni prostor (15,30 m2), kuhinjo (5,30 m2), kopalnico (4,65 m2), ter zunanji hodnik/gank (1,95 m2), ki se lahko uporablja kot manjši balkon. Višina stropov je 335 cm.

Odlična lokacija nudi vse za udobno bivanje v centru mesta. Le nekaj korakov nas loči do glavne Ljubljanske tržnice, vzpenjače, Ljubljanskega gradu, Pravne fakultete, Gimnazije Poljane, trgovin, restavracij, v neposredni bližini se nahaja UKC. Zato je garsonjera zelo primerna tudi kot investicija za oddajanje, saj je povpraševanje za najem v centru mesta veliko.

Parkirna mesta za stanovalce, so z dovolilnico MOL na voljo na ulicah v okolici stavbe. V parkirni hiši Kapitelj je mogoče urediti abonma, ki je za stanovalce v Centru mesta ugodnejši.

Etažna lastnina je vzpostavljena, ZK stanje je urejeno.

Za dodatne informacije in ogled sem vam z veseljem na voljo!

Kontaktiraj agenta