Ponudba

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik239.000 €

Prodaja

Vrsta:StanovanjeVelikost:80 m2Leto gradnje:1908

 • Dodatno
  Parkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaPlinovod
 • Ogrevanje
  Plin
 • Luksuz
  Klima

Podroben opis nepremičnine

Obnovljeno in opremljeno stanovanje s parkirnim mestom.

Stanovanje se nahaja v mansardi večstanovanjske stavbe na Tržaški cesti nasproti Gimnazije Vič. Obsega manjši predprostor, dnevnobivalni del s kuhinjo in jedilnico, kopalnico z delno ločeno toaleto, spalnico, kabinet ter dodatno spalnico v višji etaži, do katere dostopamo iz stanovanja. Dnevnobivalni del je orientiran proti JV in tako nudi veliko sončne svetlobe. Stanovanje je razgibano, drugačno, prijetno in daje občutek kot, da ste na počitnicah :)

Parkiranje je omogočeno ob stavbi na določenem mestu. Pripada mu tudi zunanja shramba.

Stanovanje je opremljeno in se tako tudi prodaja. Ogrevanje je etažno, energent je mestni plin. V stanovanju je nova plinska peč znamke Bosch (2022), s katero lahko upravljate na daljavo preko aplikacije na telefonu in s tem optimizirate stroške porabe. Za hlajenje je na voljo klimatska naprava.

Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno leta 2003, dodatno še leta 2022. 

Odlična lokacija nudi vse prednosti sodobnega življenja. V neposredni bližini se nahajajo Gimnazija Vič, Osnovna šola Vič, avtobusna postaja, Interspar Vič,...Dobra dostopnost do centra mesta, prav tako do obvoznice. Zaradi lokacije je tudi priložnost kot investicija za oddajanje.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Za dodatne informacije in ogled tega prijetnega in unikatnega stanovanja sem vam z veseljem na voljo!

Kontaktiraj agenta