Ponudba

Ljubljana mesto, Vič-Rudnik750.000 €

Prodaja

Vrsta:HišaVelikost:300 m2Parcela:381 m2Leto gradnje:2023

  • Lega
    JugVzhodZahod

Podroben opis nepremičnine

V novi prestižni soseki Vile Bokalce ob ljubljanski zahodni obvoznici prodamo dve enoti dvojčka. Vila je trenutno v tretji gradbeni fazi.

Na izjemni lokaciji na pragu Ljubljane nastaja razkošno naselje Vile Bokalce. Nagnjenost terena in zamiki med objekti omogočajo prebivalcem nemotene poglede mimo sosedov, ki se ustavijo šele na Krimu, hkrati pa imajo možnost uživanja na soncu preko celega dne. Iz ene strani imamo jugozahodno lego in naklon terena, ki omogočata idealno izkoriščanje sončne energije preko celega dneva, na severu pa hrib in gozdni rob, ki varujejo celotno sosesko pred vplivi severnih vetrov.

Naselje je avtorsko delo priznanenga arhitekturnega biroja SoNo arhitekti. Arhitekturna zasnova drzno umešča najvišje standarde sodobnega življenjskega sloga v izjemne naravne danosti zelene okolice. Odlikujeta jo eleganca čistih geometrijskih linij ter pretočnost med krajinsko ureditvijo in notranjimi prostori, ki se s prostranimi steklenimi površinami poklanjajo naravni svetlobi. Prostorsko dinamiko vilam zagotavljajo terase, lože in nadstreški. Zaradi konfiguracije terena so pritličja na severni strani vkopana, bivalni prostori pa zato orientirani na jug. Ob vsaki enoti je možna izgradnja bazena.

Enota dvojčka meri 300 m2, pri čemer je površina kletne etaže z garažo 110 m2 ter površina pritličja in nadstropja skupaj pa 190 m2. Tlorisi (pdf) so v priponki oglasa.

Cena 750.000 eur velja za hišo v (trenutni) tretji gradbeni fazi, po želji kupca se hiša dokonča na ključ.

Čudovito naselje na izvrstni lokaciji, sredi narave a obenem le 4,5 km oddaljeno od centra Ljubljane, moderna arhitektura, lepi razgledi in vse, kar je potrebno za udobno bivanje na dosegu roke (šola, vrtec, LPP...). Za več informacij sem vam z veseljem na voljo, 051323333, Boris.

Kontaktiraj agenta